• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğrenç Bi gece geçirdim. Artık neyi canım istemişse, yada kimin nazarı değmişse göğüs agrısı çekiyorum. Sırtıma kadar vurdu sabahladım. Bugun herşeyle eşim ilgileniyor. Çok zorlanıyor ama mecbur. 😬 Yemek olarakta kolay şeyler seçtim kremalı patates ve pilav. Kayınvalidem taa geçen hafta halka tatlısı istemişti birde tarşf üzerine onu yaptırcam eşime 🥺

Selamun aleykum kızlar. 🤗🤗🤗🤗🤗
Nasılsınız? Her zamanki gibi çok uykum var 🤣🤣🤣🤣
Büyük yatınca küçük uyanıyor küçük yatınca büyük uyanıyor :confused:

Eşim uyuyakaldığı için yemekleri ben yaptım 😒😒
Dünden kalan yemeklerim var. Eşim arpa şehriye pilavı yap dedi. Bugün de yemek işinden yırttı. 😠😠
Ama eninde sonunda hazırlatacağım o iftar sofrasını 😆😆😆😆
Allah kabul etsin kızçeler. Menüleri alalım
:halay:

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
Scss94 Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Beni m menü belli değil ondan bu üzgün hal 😔 bilmiyorum ne yapayım eşim ise bayağı bişey istedi onun yorgunluğunu anca atıyorum bir yemek Faslı daha 😵😩

İğrenç Bi gece geçirdim. Artık neyi canım istemişse, yada kimin nazarı değmişse göğüs agrısı çekiyorum. Sırtıma kadar vurdu sabahladım. Bugun herşeyle eşim ilgileniyor. Çok zorlanıyor ama mecbur. 😬 Yemek olarakta kolay şeyler seçtim kremalı patates ve pilav. Kayınvalidem taa geçen hafta halka tatlısı istemişti birde tarşf üzerine onu yaptırcam eşime 🥺
Geçmiş olsun canım sıcak su torbası koy ve o göğsünü daha çok emzir

Çocuklar da hisseder emmez, tersine yatırıp emzir saği emmiyorsa sol sanar solu emmiyorsa sağ sanar boşaltır gogusunu ...rahatlarsin ben bir kez yaşadım onu çok kötü bir his biliyorim dokunamiyorsun bile :(

Geçmiş olsun canım sıcak su torbası koy ve o göğsünü daha çok emzir

Çocuklar da hisseder emmez, tersine yatırıp emzir saği emmiyorsa sol sanar solu emmiyorsa sağ sanar boşaltır gogusunu ...rahatlarsin ben bir kez yaşadım onu çok kötü bir his biliyorim dokunamiyorsun bile :KK43:
Bütün gece orayı verdim 2 kere daha başıma gelmişti. Çok zor bir ağrı gerçekten ateşte yapıyor. 🤦‍♀️

Bütün gece orayı verdim 2 kere daha başıma gelmişti. Çok zor bir ağrı gerçekten ateşte yapıyor. 🤦‍♀️
Arada kendinde boşalt başka türlü geçmiyor :( çevir daha ağzından çıkanı duyduğun bir şeyi mümkünse yemeye calis nazar da olabilir okut kendini :/

Selamun aleykum kızlar. 🤗🤗🤗🤗🤗
Nasılsınız? Her zamanki gibi çok uykum var 🤣🤣🤣🤣
Büyük yatınca küçük uyanıyor küçük yatınca büyük uyanıyor :confused:

Eşim uyuyakaldığı için yemekleri ben yaptım 😒😒
Dünden kalan yemeklerim var. Eşim arpa şehriye pilavı yap dedi. Bugün de yemek işinden yırttı. 😠😠
Ama eninde sonunda hazırlatacağım o iftar sofrasını 😆😆😆😆
Allah kabul etsin kızçeler. Menüleri alalım
:halay:

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
-Adel- -Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
Scss94 Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Etli yeşil fasulye
Tereyağlı bulgur pilavı
Domates çorbası
Salata

Künefe😋😋😋

Kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun💟💟💟💟💟💟
Bugün bari yemekler önümüze gelseydi söyle çeşit çeşit ne vardı sanki.neyse hayallerden çıkayım 😅
Bugün ne yapacağımı bilmiyorum.Evde de fazla bişey kalmadı.düşünüyorum. ...:KK17:
Evet yaaa ne güzel olurdu 🤣🤣🤣
Hiçbir şey bulamazsan kıymalı makarna yap 😋😋

Gaz sıkıştırması mı yoksa emzirdigin için mi ağrıyor canım.

İyi ki beğeni yaptın fesleğen yazacaktım menüyü ama aratmak zor geldi :D

Kardeşim ben kısır yiyecegiz
Çocuklara kaşarlı sucuklu tost

Yanına çay :))

Önceden irmik tatlısı var :))

Beni m menü belli değil ondan bu üzgün hal 😔 bilmiyorum ne yapayım eşim ise bayağı bişey istedi onun yorgunluğunu anca atıyorum bir yemek Faslı daha 😵😩
Dün mutfaktan çıkamadım varya. Ben de çok yoruldum. Sen de kolay bir şeyler yap. Oruç oruç çok da şey etme 🙄🙄

İyi ki beğeni yaptın fesleğen yazacaktım menüyü ama aratmak zor geldi :KK70:

Kardeşim ben kısır yiyecegiz
Çocuklara kaşarlı sucuklu tost

Yanına çay :))

Önceden irmik tatlısı var :))
Allah iyiliğini versin :KK70::KK70:
Hafif bir şeyler yap demiştim sen de öyle yapmışsın 🤩🤩

Back