• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selamun aleykum kızlar. 🤗🤗🤗🤗🤗
Nasılsınız? Her zamanki gibi çok uykum var 🤣🤣🤣🤣
Büyük yatınca küçük uyanıyor küçük yatınca büyük uyanıyor :confused:

Eşim uyuyakaldığı için yemekleri ben yaptım 😒😒
Dünden kalan yemeklerim var. Eşim arpa şehriye pilavı yap dedi. Bugün de yemek işinden yırttı. 😠😠
Ama eninde sonunda hazırlatacağım o iftar sofrasını 😆😆😆😆
Allah kabul etsin kızçeler. Menüleri alalım
:halay:

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Yabanmersini14 Yabanmersini14
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_
ayseMsb ayseMsb
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
beautifulsweet beautifulsweet
Efsun64 Efsun64
Bugün kabak yemeği ve bulgur pilavı vardı yoğun günden anca fırsat buldum 😬

Emzirme canım gaz sıkışması değil. Adı mastit mi umma mı ne
Ooo geçmiş olsun. Eğer mastitse ışık duşta masaj ve tarakla göğüsü taramak iyi geliyor. Bide lahana koyan arkadaşlar var eğer ateş falan yapıyorsa antibiyotik kullanman gerekiyor. Bide son zamanlarda birşey canın çekti mi şüphen varsa ondan ye bildiklerim bu kadar 🙃

Ooo geçmiş olsun. Eğer mastitse ışık duşta masaj ve tarakla göğüsü taramak iyi geliyor. Bide lahana koyan arkadaşlar var eğer ateş falan yapıyorsa antibiyotik kullanman gerekiyor. Bide son zamanlarda birşey canın çekti mi şüphen varsa ondan ye bildiklerim bu kadar 🙃
Mesajını okuduğumda sıcak su torbasıyla dolaşıyordum uzun uzadıyada tarakla taradım baya yumusattı. Allah razı olsun valla süper yöntemmiş. Canım kete cekmişti yarın ilk iş onu yapıp yemek olacak.

Geciktjm ama ezogelin corba ve kabak yemegim vardi yogurtlu makarna yaptm cay faslndayiz afiyet olsn hepinize canlar

Anneler gununuz kutlu olsun bu arada🤗🤗
Teşekkür ederiz canım. Senin de anneler günün kutlu olsun 🤩🤩🤩
Allah kabul etsin canım. Menüyü aklıma yazdım 😋😋😋

Mesajını okuduğumda sıcak su torbasıyla dolaşıyordum uzun uzadıyada tarakla taradım baya yumusattı. Allah razı olsun valla süper yöntemmiş. Canım kete cekmişti yarın ilk iş onu yapıp yemek olacak.
Rahatlamana sevindim canım

İyi geldiğine sevindim canım 😊

Back