• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selamun aleykum kızlar. Dün gece kızım bir buçukta uyudu. Ben de öğleden sonra çocukları eşime bırakıp uyudum biraz. Yemek işini de eşime bıraktım. 🤣🤣🤣
Fırında tavuk patates yapacakmış.
Siz de durumlar nasıl? Allah şimdiden kabul etsin 😘😘😘

@Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
@adel8893
Yabanmersini14 Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
Efsun64 Efsun64
Aleyküm selam :)
Bizde kalanları bitirme günü yine eşim dün akşam dışardan yemek istedi kalanlar yine kalmış oldu :)

Selamun aleykum kızlar. Dün gece kızım bir buçukta uyudu. Ben de öğleden sonra çocukları eşime bırakıp uyudum biraz. Yemek işini de eşime bıraktım. 🤣🤣🤣

@Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
Efsun64 Efsun64
İçli köfte, sini oruğu, salata 😋

@Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
Efsun64 Efsun64
Ne güzel canım rahatsın bugün. Malzemelerimi hazırladım. Çiğ köfte yapıcam. Salata ve ayran olcak.dünden az kuru fasulyem var.
Sahura simit yapcam. Acıktım valla bugün banyoyu wcyi temizledim kapılarını falan sildim.yoruldum ve tabikide acıktımmmm .oğlum halka tatlı istedi babasi bulursa alacak.herkese Hayır li iftarar❤❤❤❤❤

@Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
Efsun64 Efsun64
Yanına da mercimek çorbası yapsın. Pişti olalım yine....

Aleyküm selam :)
Bizde kalanları bitirme günü yine eşim dün akşam dışardan yemek istedi kalanlar yine kalmış oldu :)
İki gün ne pisirsem diye düşünmeyeceksin 🤩🤩🤩
En güzel menü dünden kalan menüdür 🤣🤣🤣

Ben de tavuk şiş yapacağım. Yanına biraz sebzede atarım. Köz patlıcan var. Dünden sarma var. Birde balon lavaş yapacağım.
Allah herkesin orucunu kabul etsin. Şimdiden afiyet olsun herkese:))
Teşekkür ederiz canım. Size de afiyet olsun. Maşallah gruptaki hanımlar ekmek işinde çığır açtı 🤩🤩🤩

Ne güzel canım rahatsın bugün. Malzemelerimi hazırladım. Çiğ köfte yapıcam. Salata ve ayran olcak.dünden az kuru fasulyem var.
Sahura simit yapcam. Acıktım valla bugün banyoyu wcyi temizledim kapılarını falan sildim.yoruldum ve tabikide acıktımmmm .oğlum halka tatlı istedi babasi bulursa alacak.herkese Hayır li iftarar❤❤❤❤❤
Eşim uyanık davrandı. 5 dakika uzanayım dedi. Iftara bir buçuk saat kala uyandı 🤦‍♀️
Yetişmeyecek diye ben yaptım yemekleri. 😒
Yarın kaçarı yol sen yapacaksın dedim. 😆😆😆
Senin de ellerine sağlık canım. Müsait olduğunda çiğ köftenin tarifini verir misin? Kızım çok istiyor. 🤗🤗🤗

Afiyet olsun canım. Sini orugu ne ilk defa duydum 🤔
İçli köftenin tepsiye yapılmış hali dersem en net tanımı olur canım.
Screenshot_20200509_214023.jpg

Sorma ya ayirdiktan sonrasi super ama 😀
Benimde yapmam gerekiyor o işi.. ama doğru düzgün kıyafeti de kalmadı valla kargoları meşgul etmeyelim diye bekledim ama artık pantolanları kapri oldu🤣 dayanamadım bir kaç sipariş verdim Gelince küçükleri seçip yerleştireceğim inşallah.

Benimde yapmam gerekiyor o işi.. ama doğru düzgün kıyafeti de kalmadı valla kargoları meşgul etmeyelim diye bekledim ama artık pantolanları kapri oldu🤣 dayanamadım bir kaç sipariş verdim Gelince küçükleri seçip yerleştireceğim inşallah.
Bende ne var ne yok bi goreyim diye yaptim biraz da ne lazim diye canim bizimkiler var dha sirada 😫😫

Bende ne var ne yok bi goreyim diye yaptim biraz da ne lazim diye canim bizimkiler var dha sirada 😫😫
Benimkinin nerdeyse hiç yok bu mevsimlik. Sıfırdan alıyorum hepsini. Ay bizim dolaba başlarsam 3 günde çıkamam herhalde odadan:))

Back