- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #14.321
Aleyküm selam :)Selamun aleykum kızlar. Dün gece kızım bir buçukta uyudu. Ben de öğleden sonra çocukları eşime bırakıp uyudum biraz. Yemek işini de eşime bıraktım.
Fırında tavuk patates yapacakmış.
Siz de durumlar nasıl? Allah şimdiden kabul etsin
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
Efsun64
İçli köfte, sini oruğu, salataSelamun aleykum kızlar. Dün gece kızım bir buçukta uyudu. Ben de öğleden sonra çocukları eşime bırakıp uyudum biraz. Yemek işini de eşime bıraktım.
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
Efsun64
Ne güzel canım rahatsın bugün. Malzemelerimi hazırladım. Çiğ köfte yapıcam. Salata ve ayran olcak.dünden az kuru fasulyem var.Selamun aleykum kızlar. Dün gece kızım bir buçukta uyudu. Ben de öğleden sonra çocukları eşime bırakıp uyudum biraz. Yemek işini de eşime bıraktım.
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
Efsun64
Yanına da mercimek çorbası yapsın. Pişti olalım yine....Selamun aleykum kızlar. Dün gece kızım bir buçukta uyudu. Ben de öğleden sonra çocukları eşime bırakıp uyudum biraz. Yemek işini de eşime bıraktım.
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
Efsun64
Amin Allah razı olsun canım. Biraz geç yazdım amaBende şimdi mutagğa giriyorum
Patates yemeği ve mercimek çorbası yapıcam inşallah
Herkesin Allah kabul etsin vede kolay gelsin
Hiç sevmem elbise ayırmayı.Sagol evet bende isim yokken halledeym dedim kiziminkiler halloldu sukur ayirdim olmayanlari da .
İki gün ne pisirsem diye düşünmeyeceksinAleyküm selam :)
Bizde kalanları bitirme günü yine eşim dün akşam dışardan yemek istedi kalanlar yine kalmış oldu :)
Teşekkür ederiz canım. Size de afiyet olsun. Maşallah gruptaki hanımlar ekmek işinde çığır açtıBen de tavuk şiş yapacağım. Yanına biraz sebzede atarım. Köz patlıcan var. Dünden sarma var. Birde balon lavaş yapacağım.
Allah herkesin orucunu kabul etsin. Şimdiden afiyet olsun herkese:))
Afiyet olsun canım. Sini orugu ne ilk defa duydumİçli köfte, sini oruğu, salata
Eşim uyanık davrandı. 5 dakika uzanayım dedi. Iftara bir buçuk saat kala uyandıNe güzel canım rahatsın bugün. Malzemelerimi hazırladım. Çiğ köfte yapıcam. Salata ve ayran olcak.dünden az kuru fasulyem var.
Sahura simit yapcam. Acıktım valla bugün banyoyu wcyi temizledim kapılarını falan sildim.yoruldum ve tabikide acıktımmmm .oğlum halka tatlı istedi babasi bulursa alacak.herkese Hayır li iftarar❤❤❤❤❤
Yapmadı kız,Yanına da mercimek çorbası yapsın. Pişti olalım yine....
İçli köftenin tepsiye yapılmış hali dersem en net tanımı olur canım.Afiyet olsun canım. Sini orugu ne ilk defa duydum
Sorma ya ayirdiktan sonrasi super amaHiç sevmem elbise ayırmayı.
Ama mecbur.
Türk kadınları karantinada fırıncılık üzerine master yapıyorTeşekkür ederiz canım. Size de afiyet olsun. Maşallah gruptaki hanımlar ekmek işinde çığır açtı
Benimde yapmam gerekiyor o işi.. ama doğru düzgün kıyafeti de kalmadı valla kargoları meşgul etmeyelim diye bekledim ama artık pantolanları kapri olduSorma ya ayirdiktan sonrasi super ama
Bende ne var ne yok bi goreyim diye yaptim biraz da ne lazim diye canim bizimkiler var dha siradaBenimde yapmam gerekiyor o işi.. ama doğru düzgün kıyafeti de kalmadı valla kargoları meşgul etmeyelim diye bekledim ama artık pantolanları kapri oldudayanamadım bir kaç sipariş verdim Gelince küçükleri seçip yerleştireceğim inşallah.
Benimkinin nerdeyse hiç yok bu mevsimlik. Sıfırdan alıyorum hepsini. Ay bizim dolaba başlarsam 3 günde çıkamam herhalde odadan:))Bende ne var ne yok bi goreyim diye yaptim biraz da ne lazim diye canim bizimkiler var dha sirada
Yaaa çok güzelmişİçli köftenin tepsiye yapılmış hali dersem en net tanımı olur canım. Eki Görüntüle 2632746
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?