• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın cnm. Haklısın günler o kadar hızlı ilerliyor ki.. hafta 2 günde bitiyormuş gibi hissediyorum bazen🤭 benimde dünden yeşil fasülyem ve baklavam var. Bugün de yaprak sarması yapacağım. ben iç harcını pişirip yapıyorum o yüzden içini akşam pisirdim. Yapraklarıda az önce haşladim. 1 kilo yaprağım var inşallah hepsini sarabilirim:)
Ooo sana çok çok çok kolay gelsin o zaman 🤩🤩🤩
Ben olsam iki güne ancak sarardım 🙈🙈🙈🙈

Selamun aleykum hanımlar. Cumamız mübarek olsun. Günler ne çabuk geçti. Ramazan 15 oldu bile 😥😥
Rabbim tekrarını nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲

Benin dünden çorbam ve pilavım var. Tavada türlü yapacağım inşallah. Gelsin menüler 🤩🤩🤩

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14 Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
Night owl Night owl
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Dün sahura poğaça yaptım. Eşim bi şaşırdı nasıl 5dakkada oldu bu poğaça dedi😜😜iyi oldu ama
Bugün kuru fasülye
Pirinç pilavı
Salata yoğurt var.az bişe domates çorbam da var.tatlıyı nadir yapıyorum kilo almamak için. Oğlum tatlı istedi ama ne olduğuna karar veremiyor 😅peynir tatlısı ni sever eşime belki ondan aldiririm

Ekmek yapan arkadaslar ununuzu ekmeklik un mu aliyosunuz yoksa normal aldgmz pasta borek unlaryla mi yapiyosunuz ben pide yaptm cok guzel olmustu ama bolerken boyle nasl desem elastik gbiydi biraz esmde ekmek unu deglya ondandir dedi

Dün sahura poğaça yaptım. Eşim bi şaşırdı nasıl 5dakkada oldu bu poğaça dedi😜😜iyi oldu ama
Bugün kuru fasülye
Pirinç pilavı
Salata yoğurt var.az bişe domates çorbam da var.tatlıyı nadir yapıyorum kilo almamak için. Oğlum tatlı istedi ama ne olduğuna karar veremiyor 😅peynir tatlısı ni sever eşime belki ondan aldiririm
Ellerine sağlık canım. Hamuru akşamdan mi yaptın? 🤩🤩🤩🤩 Sen de ramazanda kilo alanlardan mısın? 🙄🙄🙄

Ekmek yapan arkadaslar ununuzu ekmeklik un mu aliyosunuz yoksa normal aldgmz pasta borek unlaryla mi yapiyosunuz ben pide yaptm cok guzel olmustu ama bolerken boyle nasl desem elastik gbiydi biraz esmde ekmek unu deglya ondandir dedi
Hiç bilmiyorum ki 🤔🤔
Yabanmersini14 Yabanmersini14 sürekli yapıyor. Belki bilir.

Ellerine sağlık canım. Hamuru akşamdan mi yaptın? 🤩🤩🤩🤩 Sen de ramazanda kilo alanlardan mısın? 🙄🙄🙄
Valla bana ramazan falan farketmez yersem alirim😅😅saat 11 gibiydi pide az kalmıştı. Hadi poğaça yapim çayla içeriz dedim.hemen hamuru yptim.mayasiz poğaça yaptım zaten.icinede kaşar koydum attım firina

Canım ben markette ki normal undan yapıyorum. Yani keki neyle yapiyosam ekmeği de o unla yapiyorum

Valla bana ramazan falan farketmez yersem alirim😅😅saat 11 gibiydi pide az kalmıştı. Hadi poğaça yapim çayla içeriz dedim.hemen hamuru yptim.mayasiz poğaça yaptım zaten.icinede kaşar koydum attım firina
Hamarat hatun ne diyeyim 😆😆

Canım ben tam buğday unuyla yapıyorum. Arkadaşlarım kepekli unda kullanıyor ama brn sevmediğimden pek karıstırmıyorum.

Canım ben markette ki normal undan yapıyorum. Yani keki neyle yapiyosam ekmeği de o unla yapiyorum
Canım ben tam buğday unuyla yapıyorum. Arkadaşlarım kepekli unda kullanıyor ama brn sevmediğimden pek karıstırmıyorum.
Iste tam bugday unundan dha iyi olur belki herseyi cok guzeldi de bolerken biraz tabiri caizse kayis gbi zor kopuyor ama tadi icinin pisimi herseyi guzel

Back