- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #14.261
Aynen canım. Herşey nasipNasip değilmiş
Sağlık olsun. Bugünkü kısmetiniz bunlarmış
Allah kabul etsin canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım. Herşey nasipNasip değilmiş
Sağlık olsun. Bugünkü kısmetiniz bunlarmış
Allah kabul etsin canım..
Teşekkür ederiz canım valla ne yedirceğimi şaşırdım akşam 11 gibi ananesine gitti orda güzel yayla çorbası yemiş. Evde poğaça yaptım yemediTeşekkür ederiz canım. Asıl sen nasılsın? Nerelerdesin
Ramazanda da az az yemek kalınca değişik menüler çıkıyor ortaya.
Kuzucuğa da geçmiş olsun![]()
Allah kabul etsin canım.Biz de sadece çorba yenilendi. Börekler bitmedi hala....
Sahurdan önce uyandı, sahurdan sonra uyudu saat 7 buçukta kalktıSağolsun akşamları peşimi bırakıyor![]()
Bazen değişiklik istiyor çocuklar. Evde yapilani yemezler, dışardakini bayıla bayıla yerler.Teşekkür ederiz canım valla ne yedirceğimi şaşırdım akşam 11 gibi ananesine gitti orda güzel yayla çorbası yemiş. Evde poğaça yaptım yemedi
Valla benm uyku dğzeni şaştı dğnyada yokum o yüzden![]()
Kolay gelsin canım. Allah kabul etsin. Gobit ekmeğini ilk defa duydum.Günaydın kızlar :) dünden çorbam var lezzetli olmuştu bayadabugunde yanına gobit ekmeğiyle tantuni yapacagım :)
Diğer adıyla pita :) dünyanın en kolay ve en hızlı pişen ekmeği denemeni isterimKolay gelsin canım. Allah kabul etsin. Gobit ekmeğini ilk defa duydum.![]()
Ekmek konusunda ustalasmissinDiğer adıyla pita :) dünyanın en kolay ve en hızlı pişen ekmeği denemeni isterim
Günaydın cnm. Haklısın günler o kadar hızlı ilerliyor ki.. hafta 2 günde bitiyormuş gibi hissediyorum bazenSelamun aleykum hanımlar. Cumamız mübarek olsun. Günler ne çabuk geçti. Ramazan 15 oldu bile
Rabbim tekrarını nasip etsin inşallah
Benin dünden çorbam ve pilavım var. Tavada türlü yapacağım inşallah. Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
TünaydınSelamun aleykum hanımlar. Cumamız mübarek olsun. Günler ne çabuk geçti. Ramazan 15 oldu bile
Benin dünden çorbam ve pilavım var. Tavada türlü yapacağım inşallah. Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Şaka maka öyle oldum haEkmek konusunda ustalasmissin![]()
Afiyet olsun canımSelamun aleykum hanımlar. Cumamız mübarek olsun. Günler ne çabuk geçti. Ramazan 15 oldu bile
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Amin inşallahSelamun aleykum hanımlar. Cumamız mübarek olsun. Günler ne çabuk geçti. Ramazan 15 oldu bile
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
İkisinin de ellerine sağlık o zaman canımAfiyet olsun canım ❤
Kv demlere geldik benim annemle içli köfte yapacaklar
Bide el açması börek
Çorba Salata
Kolay gelsin canım. Keşke dünden yemeğin olsaydıAmin inşallahEllerine sağlık canım şimdiden. Ben daha şimdi temizliği bitirdim yemek düşünecek vaktim olmadı