Ooo sana çok çok çok kolay gelsin o zaman
Ben olsam iki güne ancak sarardım

Dün sahura poğaça yaptım. Eşim bi şaşırdı nasıl 5dakkada oldu bu poğaça dediiyi oldu ama
Bugün kuru fasülye
Pirinç pilavı
Salata yoğurt var.az bişe domates çorbam da var.tatlıyı nadir yapıyorum kilo almamak için. Oğlum tatlı istedi ama ne olduğuna karar veremiyor peynir tatlısı ni sever eşime belki ondan aldiririm

Ekmek yapan arkadaslar ununuzu ekmeklik un mu aliyosunuz yoksa normal aldgmz pasta borek unlaryla mi yapiyosunuz ben pide yaptm cok guzel olmustu ama bolerken boyle nasl desem elastik gbiydi biraz esmde ekmek unu deglya ondandir dedi

Ellerine sağlık canım. Hamuru akşamdan mi yaptın? Sen de ramazanda kilo alanlardan mısın?

Ekmek yapan arkadaslar ununuzu ekmeklik un mu aliyosunuz yoksa normal aldgmz pasta borek unlaryla mi yapiyosunuz ben pide yaptm cok guzel olmustu ama bolerken boyle nasl desem elastik gbiydi biraz esmde ekmek unu deglya ondandir dedi
Hiç bilmiyorum ki
Yabanmersini14 sürekli yapıyor. Belki bilir.

Ellerine sağlık canım. Hamuru akşamdan mi yaptın? Sen de ramazanda kilo alanlardan mısın?
Valla bana ramazan falan farketmez yersem alirimsaat 11 gibiydi pide az kalmıştı. Hadi poğaça yapim çayla içeriz dedim.hemen hamuru yptim.mayasiz poğaça yaptım zaten.icinede kaşar koydum attım firina

Canım ben markette ki normal undan yapıyorum. Yani keki neyle yapiyosam ekmeği de o unla yapiyorum

Valla bana ramazan falan farketmez yersem alirimsaat 11 gibiydi pide az kalmıştı. Hadi poğaça yapim çayla içeriz dedim.hemen hamuru yptim.mayasiz poğaça yaptım zaten.icinede kaşar koydum attım firina
Hamarat hatun ne diyeyim

Canım ben tam buğday unuyla yapıyorum. Arkadaşlarım kepekli unda kullanıyor ama brn sevmediğimden pek karıstırmıyorum.

Canım ben markette ki normal undan yapıyorum. Yani keki neyle yapiyosam ekmeği de o unla yapiyorum
Canım ben tam buğday unuyla yapıyorum. Arkadaşlarım kepekli unda kullanıyor ama brn sevmediğimden pek karıstırmıyorum.
Iste tam bugday unundan dha iyi olur belki herseyi cok guzeldi de bolerken biraz tabiri caizse kayis gbi zor kopuyor ama tadi icinin pisimi herseyi guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…