Menuyu değiştirdm kizlar ben firinda tavuk bulgur pilavi yogurt corbasi salata.
Türlüyu gozum kesmedi bugun nedense gozumu acamiyorum bi bas agrisi bas donmesi ;( sahur icinde kete pogaca filan istiyodu esim hamur mayaliycam iftara kadar acilirim ins iftardan sonra pisiririm. Dun esimin isi uzadi gec geldi gec uyuduk sahura uyanamadim ac ac tutuyor benm yüzümden uyuyunca uyanamiyorum ben ya :///

Menuyu değiştirdm kizlar ben firinda tavuk bulgur pilavi yogurt corbasi salata.
Türlüyu gozum kesmedi bugun nedense gozumu acamiyorum bi bas agrisi bas donmesi ;( sahur icinde kete pogaca filan istiyodu esim hamur mayaliycam iftara kadar acilirim ins iftardan sonra pisiririm. Dun esimin isi uzadi gec geldi gec uyuduk sahura uyanamadim ac ac tutuyor benm yüzümden uyuyunca uyanamiyorum ben ya :///
Günler uzun tabi. Eşin saat kursun o kaldırsın seni. Dün gece kızım çok huysuzlandı. Yanımdan kalkınca ağlamaya başladı. Mecbur onula sahur yaptık🤷‍♀️
Yani demek istediğim senin için iki çocukla sahur hazırlamak zor olur.

Son düzenleme:
Çökertme kebabı
Şehriye çorbası
Salata
Çiğköfte

Tatlıya karar veremedik daha

Kaynanamlar biz varız diye tavuk kıyma et filan yemekten bıktılar biz gidince heralde sebzenin dibine vuracaklar bir ayda bütün senenin yiyeceğini yediler vallaaaa🤪🤪🤪🤪🤪

Kayınbabam da bıktım artık diyor🤣🤣🤣🤣

Çökertme kebabı
Şehriye çorbası
Salata
Çiğköfte

Kaynanamlar biz varız diye tavuk kıyma et filan yemekten bıktılar biz gidince heralde sebzenin dibine vuracaklar bir ayda bütün senenin yiyeceğini yediler vallaaaa🤪🤪🤪🤪🤪

Ki normalde severler yani😊😊😊😊

Çökertme kebabı
Şehriye çorbası
Salata
Çiğköfte

Ayy Allah iyiliğini versin 😂😂😂😂
Rabbim agzinizin tadını bozmasın canım 🤩🤩🤩🤩

Bende şehriyeli tavuk çorbası yaptım. Tavuklu pirinç pilavı da yapacağım az. Birde salata yaparım. Zaten tek ben oruçluyum. Bana da çorba bile yetecek.. bende kalkamam diye yedim yattım 2de :)
Rabbim oruçlarimizi kabul etsin inşallah🙏

Bende şehriyeli tavuk çorbası yaptım. Tavuklu pirinç pilavı da yapacağım az. Birde salata yaparım. Zaten tek ben oruçluyum. Bana da çorba bile yetecek.. bende kalkamam diye yedim yattım 2de :)
Rabbim oruçlarimizi kabul etsin inşallah🙏
Allah razı olsun canım. Senin de ellerine sağlık 🤗🤗

Back