Kardeş bu kadar da pişti olunmaz ki bizim fırında tavuk da eşimin yardımı ile diyeyim. Fırına verildi pişiyor seninkine de söyle istersen

Kardeş bu kadar da pişti olunmaz ki bizim fırında tavuk da eşimin yardımı ile diyeyim. Fırına verildi pişiyor seninkine de söyle istersen
Eşim yapmadı
Ben de patates haşladım, ezip yağlayıp baharatlayıp yedik.
Ama yarın iftar yemeği senden dedim. Elimi sürmem

selamlar.. çocuklarımizin bayramı kutlu olsun

Bende yine fırında köfte patates var bu seferde eşimin canı çekmiş:) bana da kolay geldiği için hiç itiraz etmedim. Çocuğa da ayrı yapmak zorunda kalmıyorum.

Ramazan ayımızda mübarek olsun. İlk sahurumuzda da tost ve kahvaltılıklar olacak inşallah.

Bugün de yemekler kayınbabamdan

Et mangal
Salata
Şalgam var menüde

Küçük kızım biraz kabız öğlene de ona kabak çorbası yapacam
Kayinpederinin ellerine sağlık canım o zaman. Ziyafet varmış
Kuzuya da geçmiş olsun canım.

Aminnn
Rabbim bu ayı hayirlara vesile kilsin inşallah.
Size de afiyet olsun canım. Bizim ilk sahurda patates olacak galiba.

Aminnn
Rabbim bu ayı hayirlara vesile kilsin inşallah.
Size de afiyet olsun canım. Bizim ilk sahurda patates olacak galiba.
Aminn cnm inşallah hayırlısı ile tamamlarız. Şimdiden eline sağlik. Benimde aklıma patatesli yumurta gelmişti aslında ama ekmeklerim daha fazla bayatlamadan değerlendirmeliyim:)

Eşim galiba beni duydu bugün sac kavurma yaptı kendisi
Hamdolsun iyim canım arada sarteller gidiyo
Afiyet şifa süt olsun canım.
Olur öyle. Hepimiz bu aralar öyleyiz. Önce çocuklara kızıp sonra kızdığım için üzülüp gidip özür diliyorum çocuklardan

Afiyet şifa süt olsun canım.
Olur öyle. Hepimiz bu aralar öyleyiz. Önce çocuklara kızıp sonra kızdığım için üzülüp gidip özür diliyorum çocuklardan
Öyle valal millet şaşırdı hep. Şu virüs bi tez zamanda gideydi hayırlısıyla yoksa kafayı yicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…