- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #13.521
Afiyet olsun canım.Dün giremedim cnm. Midesini rahatsız ediyor ondan yiyemiyor.
Dün senin yaptığın gibi fırında sebze kızartıp üzerine kıymalı sos döktüm. Seninki gibi şekil veremedim ama çok güzel oldu.
Bugün için henüz fikrim yok buradan birşeyler bulacağımı umuyorum
Ramazan için hiçbir şey yapmadım bende. Biz zaten çok yiyemiyoruz. Normal zamanki gibi 1-2 çeşit yetiyor. Zaten buzluğumda dolu. Anlık yapacağım artık:)
Benim dunden pilav ve nohut var.Günaydın hanımlar.
Bugün türlü, makarna ve kayısı hoşafı yapmayı düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
H M
Efsun64
Ne oldu tatlım?Benim dunden pilav ve nohut var.
Ama artık ne yemek yapmak nede yemek istiyorum ;(
Evet onu bulmak biraz zor oluyor. Buzluğa bazlama atmak iyi fikirmiş aslında. Ben tost / börek/ omlet/ krep tarzı şeyler yaparım genelde. Patates salatası falanda doyurucu oluyor.Afiyet olsun canım.
Iftar değil de sahur için değişik şeyler istiyor eşim.
Uyku sersemi onları yapmakEvet onu bulmak biraz zor oluyor. Buzluğa bazlama atmak iyi fikirmiş aslında. Ben tost / börek/ omlet/ krep tarzı şeyler yaparım genelde. Patates salatası falanda doyurucu oluyor.
Bende bi bilsem noldgunu canım. Tüm duygularım karışık. Ailemi özlüyorum, uykusuzluk-yorgunluk diz boyu, bedenen ruhen baya yorulmuşum doğru düzgün destekçi yok yanımda, durup durup ağlıyorum. Modumu yüksek tutmaya çalışıyom ama olmuyo napcamNe oldu tatlım?
İyi ihtimaller buysa daha iyi ihtimalleri düşünemiyorumHiç bilmiyorum ne yapsam... En iyi ihtimal ya mantı yada schnitzel ve patates salatası....
Bir çoğunu yatmadan hazırlıyorum. Tostu bile yaparım çay olana kadar pişer. :)) Börekte önceden pişer gece ısıtılır. Patatesi haslar yatarim. Değilse aç kalırız zatenUyku sersemi onları yapmak
Buluruz buraya yazarız biz :)Afiyet olsun canım.
Iftar değil de sahur için değişik şeyler istiyor eşim.
Kafaya çok takma. Lohusalık böyle bir şeyBende bi bilsem noldgunu canım. Tüm duygularım karışık. Ailemi özlüyorum, uykusuzluk-yorgunluk diz boyu, bedenen ruhen baya yorulmuşum doğru düzgün destekçi yok yanımda, durup durup ağlıyorum. Modumu yüksek tutmaya çalışıyom ama olmuyo napcam
Çok mantıklı.Bir çoğunu yatmadan hazırlıyorum. Tostu bile yaparım çay olana kadar pişer. :)) Börekte önceden pişer gece ısıtılır. Patatesi haslar yatarim. Değilse aç kalırız zaten
Takmamaya çalışıyorum da olmuyo an geliyo kendimi aglarken buluyorumKafaya çok takma. Lohusalık böyle bir şey
En güzel menü aksamdan kalan menüBuluruz buraya yazarız biz :)
Bugün taze soğanlı Peynirli yumurta yaptım çok güzel lezzetli
Akşama da dünden kalan taze fasülye yemeği var :)
Ramazan’da geliyor ben iki gün kala Regl oldum sinirli agresrif oluyorum bideEn güzel menü aksamdan kalan menü
O iş çok sinir bozucuRamazan’da geliyor ben iki gün kala Regl oldum sinirli agresrif oluyorum bide
Tatlı canım çekiyordu hep
Hiç sorma valla sakın kalmak için zor tutuyorum kendımı kızıma bağırıyorum mesela bağırmamak için tutuyorum onun bi suçu yok yavru o ben siniri oluyorum offO iş çok sinir bozucu
Sonunda olmak daha güzel.
Sakin olmaya çalış. Ama inan hepimiz öyleyiz. Stres altındayız.Hiç sorma valla sakın kalmak için zor tutuyorum kendımı kızıma bağırıyorum mesela bağırmamak için tutuyorum onun bi suçu yok yavru o ben siniri oluyorum off
Kötü anne olduğumu düşünürüm bağırdığımda
Evet ben elimden geleni herşeyı yaparım dikiş dikerim Temzilik yaparım herşeyı yaparım ben aöa camım istemıyprSakin olmaya çalış. Ama inan hepimiz öyleyiz. Stres altındayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?