- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #13.501
Aman bosver canim ya valla genelde bende oyle oturuyorum şu iki gundur ayaklandim.fazla surmez .Afiyet olsun canım. Ben de öyle oturuyorum
Aleyküm selam :)Selamunaleykum kızlar. Ramazana son iki gün. Rabbim hayırlara vesile etsin bu güzel ayı
Hazırlık falan yapıyor musunuz? Ben hiçbir şey yapmadım.
Allah ne verdiyse
Bugün için de dünden kalan yemeklerim var. Yetmezse yanına bir de çorba yaparım.
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@H M
Efsun64
Mayanin ekşi kokması normal de aşırı mi kokuyor.Ya kizlar bisey sorcam. Benim mayaladigim hamurlar nedense eksi kokuyor. Yas kuruu maya farketmiyo ustunu de ortmuyorum ortam cok sicakta degil.guzelde kabariyo hamur. Ama daha kabarirken eksi eksi kokmaya basliyor. Simdi de 1 saat oldu olmadi kabarmis ama sanki 3 gundur bekleyip eksimis gibi. Valla pisircem mecbur insallah pisince gider :/
Kolay gelsin canım.Aleyküm selam :)
Ben de hazırlık yapmadım :)
Bizde de bu akşam
Sade bulgur pilavı ve karaşimşek olacak inşallah iimdi kız uyudu ben de marş marş mutfağa geçiyorum :)
Biz de alışveriş yaptık sadece. Yemeğimiz bugünkü ise etli nohut pilavSelamunaleykum kızlar. Ramazana son iki gün. Rabbim hayırlara vesile etsin bu güzel ayı
Hazırlık falan yapıyor musunuz? Ben hiçbir şey yapmadım.
Allah ne verdiyse
Bugün için de dünden kalan yemeklerim var. Yetmezse yanına bir de çorba yaparım.
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@H M
Efsun64
Yine pisti olduk.Biz de alışveriş yaptık sadece. Yemeğimiz bugünkü ise etli nohut pilav
Kapagi acinca direk geliyor eksimsi bi koku canimMayanin ekşi kokması normal de aşırı mi kokuyor.
Yaptıktan sonra kokuyor muKapagi acinca direk geliyor eksimsi bi koku canimben normalde de kokulara hassasim acaba ondan mi. Mesela hamuru elime alinca elimde baya eksi koku kalıyor
Teşekkür ederim canımmmm ❣Kolay gelsin canım.
Ilk sicakken kokuyor canimmYaptıktan sonra kokuyor mu
Bilemedim kiIlk sicakken kokuyor canimm
İyi akşamlar canım.Selam kizlar
Misir corbasi
Tavuk sote
Pirinc pilavi
Cacik
Hepinize iyi aksamlarrr
Benmki pek guzel olmadi acele ettim ama kaynvaldem yapar harika olur misir ve fasulye haslarsin ayri yerde sogani iyice karamelize olana dek kavurur toz biber katar corbaya eklersin harika olur .İyi akşamlar canım.
Size de afiyet olsun. Mısır çorbasını ilk defa duydum bu arada
Değişik bir çorbaymisBenmki pek guzel olmadi acele ettim ama kaynvaldem yapar harika olur misir ve fasulye haslarsin ayri yerde sogani iyice karamelize olana dek kavurur toz biber katar corbaya eklersin harika olur .
Karadenizde misir corbalarda kullanilir guzel de olur hep ayni seyler yapmak yemekten de skliyoruzDeğişik bir çorbaymis
Sağol canım. Tayin işi noldu kaldı mı öyle...Yine pisti olduk.
Afiyet olsun canım.
Maalesef kaldı.Sağol canım. Tayin işi noldu kaldı mı öyle...
Dün giremedim cnm. Midesini rahatsız ediyor ondan yiyemiyor.Eline sağlık canım. Eşin pırasa yemez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?