Sizden göre göre ben de hamur yapmaya başladım 😂😂😂
Afiyet olsun canım 😋😋
Ben hamur işi olarak en fazla bir kek çırpıverirdim. Ama evde kalmak beni bu hale getirdi🤣 kıza oyuncak örüyorum ben arada. Karantina günlerinde ördüklerim hep yiyecek içecek ile alakalı olmuş🤣🤣 bilinçaltım da nasıl bir yeme isteği oluşmuş çözemedim henüz🤣🤣
Canım şimdilik kıza ıspanaklı pırasa kendime sadece pırasa yaptım. Çorba var dünden ama eşime bir şey bulamadım.🤔

Ben hamur işi olarak en fazla bir kek çırpıverirdim. Ama evde kalmak beni bu hale getirdi🤣 kıza oyuncak örüyorum ben arada. Karantina günlerinde ördüklerim hep yiyecek içecek ile alakalı olmuş🤣🤣 bilinçaltım da nasıl bir yeme isteği oluşmuş çözemedim henüz🤣🤣
Bu karantina içimizdeki gizli yetenekleri ortaya çıkardı 🤣🤣🤣

Canım şimdilik kıza ıspanaklı pırasa kendime sadece pırasa yaptım. Çorba var dünden ama eşime bir şey bulamadım.🤔
Eline sağlık canım. Eşin pırasa yemez mi

Halen yemek yok dolaplari full indirdim kışlık yazlik ayarlamasi yapiyorum kiza bi dunya giysi cikti yeni alacaktm. kendi evimden bi haberim resmen :D ama bugunde bitmez gibi. :( oglani yatiriyorum Bi kisir yapicam birazdan acliktan basim donuyo sabahtan berii . Esim gelince de menemen filan yaptirtirim oyle yeriz buaralar bizde yemek yok. :D

Halen yemek yok dolaplari full indirdim kışlık yazlik ayarlamasi yapiyorum kiza bi dunya giysi cikti yeni alacaktm. kendi evimden bi haberim resmen :KK70: ama bugunde bitmez gibi. :KK43: oglani yatiriyorum Bi kisir yapicam birazdan acliktan basim donuyo sabahtan berii . Esim gelince de menemen filan yaptirtirim oyle yeriz buaralar bizde yemek yok. :KK70:
Güzel güzel dinlenmeyince insanın canı hiçbir şey yapmak istemiyor.

Günaydın kuzum🥰 vala benimde dünden yemeğim var,hazırlık falan yok bendede ya niyeyse ,,ama bugün bı hamur yoğurup mayalı ekmek yapıp buzluğa koyasim var

Back