Selam hanımlar. Mutfakta Harika müthiş tatlar çıkaran ablalarıma soruyorum 😂 yarın misafirim var ayva tatlısı yapıcam. Ayvaları bugünden hazırlasam (tarçınlı,karanfilli) kaynattığım suyun içinde kalsa bir şey olur mu?
Menüm;
Fırında levrek
Porsiyonluk güveçlerde patates püresi (onu da fırınlıycam)
Yeşil salata
Patlıcan salatası
Kaşarlı mantar
Mercimek çorbası
Ayva tatlısı
Ne diyorsunuz? Eklemek çıkartmak istedikleriniz var mı? Ya da meze öneriniz? Bu arada gelecekler 5 kişi.

Selam hanımlar. Mutfakta Harika müthiş tatlar çıkaran ablalarıma soruyorum 😂 yarın misafirim var ayva tatlısı yapıcam. Ayvaları bugünden hazırlasam (tarçınlı,karanfilli) kaynattığım suyun içinde kalsa bir şey olur mu?
Menüm;
Fırında levrek
Yeşil salata
Patlıcan salatası
Kaşarlı mantar
Mercimek çorbası
Ayva tatlısı
Ne diyorsunuz? Eklemek çıkartmak istedikleriniz var mı? Ya da meze öneriniz? Bu arada gelecekler 5 kişi.
Merhaba tatlım. Ayva tatlısı hiç yapmadım. Ama bilen arkadaşlar muhakkak cevap verir.
Menün gayet güzel. Balık olduğu için soğanlı marul salatası olabilir. Eklenip çıkarılacak bence bir şey yok 👍👍👍👍
Ellerine sağlık. Kolay gelsin 😊😊😊

Kızlar profiterol üm çok güzel olduuu😋😋😋😋😅

Eklentiler

• A6D6DC2E-CE52-48ED-9198-645CDE580167.jpeg
    A6D6DC2E-CE52-48ED-9198-645CDE580167.jpeg
    174,1 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba tatlım. Ayva tatlısı hiç yapmadım. Ama bilen arkadaşlar muhakkak cevap verir.
Menün gayet güzel. Balık olduğu için soğanlı marul salatası olabilir. Eklenip çıkarılacak bence bir şey yok 👍👍👍👍
Ellerine sağlık. Kolay gelsin 😊😊😊
Çok teşekkür ederim cevap için❤️😊

Menüm;
Fırında levrek
Yeşil salata
Patlıcan salatası
Kaşarlı mantar
Mercimek çorbası
Ayva tatlısı
Balık ve mantar çok yakışıyor ben ekstra patates püresi yapmazdım onun yerine mantarları güveçte üzerine bol kaşarlı yapsanız da yeterli menünüz gayet güzel 😍

Ben daha yapmadım yemeğimi etleri zeytinyağı tuz ve karabiberle bekletiyorum tavada kizartıcam yarın mutfak dolaplarını silicem malum ette çok batırıyor ortalığı bugün yapıyım bitsin işi evde salata malzemesi kalmadı turp turşu içecekle yeriz bugün de böyle olacak

Back