canim ben sondaki kuyruğu kaldırdım bende diyorum niye bana bildirim gelmiyor kendim.girince gorudm :) menüde mercimek çorbası barbunya ve mücver varr:))
Ayyy hiç farketmedim. 😂😂😂
Yarinkine düzeltirim inşallah.
Bu arada ellerine sağlık. Afiyet olsun. 😋😋😋

Günaydınnn canım, oglum ateşlendi gece 😭😭😭😭
Pizza yapalım dedi akşama onunla birlikte Tonnbalıklı Pizza yapacagız. Şimdi babasıyla doktora gidecekler 😥😥
Çok geçmiş olsun canım. Hastalığın biri bitmeden öteki başlıyor. :(

Selam kizlar
Tarhana corbasi ile pirasa yapmayi dusunuyorum dunden et sote ve pilavim var brokoljm var haslanmis . Yemek ilave yapmamin sebebi yarn evde olmayabilirz buyuk ihtjmal , pazartesi de doktora gidecegm yorulurum evde yemek bulunsun diye dusundum zeytinyagli pirasaya bisey olmaz aksine tatlanir .

Herkese kolay gelsin
Sabah erken kalktim yayla corbasi yaptim yanina sade makarna (spagetti) birde mercimek koftesi suanlik rahatim dinleniyorum 😊
😎😎😎
Afiyet olsun canım
Tarhana çorbası,yumurtalı ıspanak kavurması,salça soslu makarna yapıcam. Çaya misafir için kıbrıs tatlısı ve tuzlu kurabiye
Dünkü davet nasıl geçti?
Selam kizlar
Tarhana corbasi ile pirasa yapmayi dusunuyorum dunden et sote ve pilavim var brokoljm var haslanmis . Yemek ilave yapmamin sebebi yarn evde olmayabilirz buyuk ihtjmal , pazartesi de doktora gidecegm yorulurum evde yemek bulunsun diye dusundum zeytinyagli pirasaya bisey olmaz aksine tatlanir .
İyi düşünmüşsün. 👍👍👍Havalar zaten soğuk.
Eve daha yemek yapmadım ama komşumun babası öldü

Ona tavuk çorbası şehriyeli
Pirinçli ıspanak yemeği
Ve bulgur pilavı yaptım

Evde bunlar vardı :/
Allah rahmet eylesin 😔😔

Back