Kizlaaar arabasi yapitorum karar verdim
Hamurunu yaptim o dinlenirken unumu kavurdum fakat et pismemis biraz daha koydum sonra corbasini yapip bugun kurtulacagim
Yaaa bayılırm fındığım benim içinde çorbasına bol acı ve limon dök ye hamuruyla 😍ah annem çok güzel yapar😊

Pide içi yaptırıyorum, pide fırınına göndereceğim evime gelen yardımcı abla ve oğlu ile birlikte yiyeceğiz yanında ayranla. :)
Accıkta bana gönder😍

Amin canım. Mercimek çorbası,kuru fasulye,pilav,fırında soslu,sebzeli tavuk baget,mevsim salata,brownie kurabiye
Çok yorucu değil ama lezzetli bir menü 😋😋
Şimdiden kolay gelsin.
menümüz karnabahar.
birini karnabahar kızartmasi
birini de karnabahar köfteyi düşünüyorum:)
yanina da mercimek çorbasi :)
salata ve yoğurt:)
Karnabahar köftesi nasıl oluyor ki 🤔
Ben de şehriye çorbası vardı şimdi yanına sulu patates yemeği pisiriyorum bugünlük böyle olsun hiç uğraşacak halim yok başka
Ellerine sağlık canım 😊😊
ay hizimi anlamadim Birde portakalli kek yaptım 😁
Ooo afiyet olsun. 👍👍
Kizlaaar arabasi yapitorum karar verdim
Hamurunu yaptim o dinlenirken unumu kavurdum fakat et pismemis biraz daha koydum sonra corbasini yapip bugun kurtulacagim
Vayyyy. Ellerine sağlık. 😋😋😋😋
Pide içi yaptırıyorum, pide fırınına göndereceğim evime gelen yardımcı abla ve oğlu ile birlikte yiyeceğiz yanında ayranla. :)
Afiyet olsun canım 😊😊
Afiyet olsun canım. 😊😊

Ben de şehriye çorbası vardı şimdi yanına sulu patates yemeği pisiriyorum bugünlük böyle olsun hiç uğraşacak halim yok başka
Eline sagluk canim daha ne ols
Yaaa bayılırm fındığım benim içinde çorbasına bol acı ve limon dök ye hamuruyla 😍ah annem çok güzel yapar😊
Oy bitanm bnim ah yakin olsak birsürü koyarum sana icerdin :(

Günaydın canlar hayırlı cumalar😘😘😘
Dün mercimeğin yanına ,kızarmış patlıcanlı tavuk yapmıştım makarna salata öyle yemiştik.biraz çorba ve yemek kaldı.
Bugün hazır yufkam var börek yapmayı düşünüyorum nasıl bi börek yaparım bakalım;)

GunUdin hayirli cumalar balim 😊❤ Ben bugun prasa yemegi yapacagim yanina birsey yapmiycam biz sulu seviyoruz limonla mis gibi 🤭😋
Ayyyyyyy ne güzel afiyet olsun bende 2 hafta önce pırasa aldım öylece duruyor dolapta sadece ben yiyorum o da zeytinyağlı😥😥😥

Back