Kızlar yoldayım eve gidiyorum işten çıktım eşim aradı sipariş mi versek diye bana pas verdi ben de hemen gol attım kaçırır mıyım? Şimdi yorgun argın eve git yemek yap döner vereyimdedi olur dedim seni bekleyelim dedi gerek yok ben gelene kadar gelir dedim... kurtuldum valla Kızlar sizi de Allah kurtarsın 😂🤲🏻

Canım acayip kremalı patates çekiyor onu yapacağım, içine biraz da haşlanmış mısır ve sarımsak ekleyeceğim. Ama yanına ne yapsam bilemedim. Biftek, antrikot falan olsa evde onu kızartacaktım ama bütün tavukla önceden hazırlayıp buzluğa kaldırdığım köftelerim var. Köfte kızartacağım sanırım.

Canım acayip kremalı patates çekiyor onu yapacağım, içine biraz da haşlanmış mısır ve sarımsak ekleyeceğim. Ama yanına ne yapsam bilemedim. Biftek, antrikot falan olsa evde onu kızartacaktım ama bütün tavukla önceden hazırlayıp buzluğa kaldırdığım köftelerim var. Köfte kızartacağım sanırım.
Senin yorumlarını çok beğeniyordum yemek konusunda da iyiymişsin nişanlın şanslı biri ❤️

IMG_20191207_152102.jpg
IMG_20191207_151736.jpg
klasiklerde hZırlanıyoo☺️☺️☺️☺️

Kızlar sabah sabah makarna istedi bizim ufaklık videolardan sade makarna beğendi orda da anne çocuğuyla pişiriyordu biz de beraber pişirdik akşam için de kıymayı çıkardım köfte yapıcam bi de balayı kurabiyesi tabii ama marketten kabuklu fundık almışım kabuksuz olacakmış 😳
Çok temizlik yaptım yoruldum markete gitmeye üşeniyorum eşim dışarda gelirken söyliyeyim alsın

Back