Ayy benim kızımda öyle küsünce filan direk kendini yerlere atar arkasına da hiç bakmaz küt vurur biyerlere kafayi,canım benim inşallah cabucak kurtulur da alçıdan

Bugün menümde tavuk suyu ile yaptığım mercimek çorbamla köfte-patates kızartması vardı.

Kızlar yarın nişanlım bana yemeğe gelecek de ama şey dedi bana "Dışarıda hep kuru kuru besleniyorum, şöyle güzel bi sebze yemeği falan olsa" dedi. Ne önerirsiniz, ne yapabilirim?

Hamburger yapsanız yemez mi şöyle tek çekim dana döş kıymayla. Hem çocuklar sever hamburgeri. Dana bonfileyi buzluğa atın, hafif donuk hale geldiğinde ince ince dilimleyin, kızgın tavada pişirin döner yapın. Tavukla da yapabilirsiniz. Ton balığından köfte yapabilirsiniz çok lezzetli oluyor. Sever bence bunları.

İyi fikir teşekkürler

Eline saģlîk canım.yaptığın biber dolmasının pirinçleri tane tane oluyormu.öyle bi biber dolması istiyorumda.bende bugün oğlum topalak çorbası istedi.burnuna kokmuş..tavugü haşladım .dün akşamda hamurunu dökmüştüm.gelmesine yakın ocağa atarım.tembel kızım yatıyor kalkınca beraber kahvaltı yaparız. Bende çamaşır topladım katladım.bidaha serdim. Kızımın çekmecesi düzenledim.bayaģi işim var evde.yapabileceğim kadar yapacam☺

Kolay gelsin canım.
Yani ben pirinci az koyduğum için çok belli olmuyor. Ama tane tane olması için ne yapılır bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…