• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteeeeee.... bizden ne çıkar köfte, fırında tavuk baget ve şnitzeli döndürüp duruyoruz
Sucuklu pastırmalı kuru fasulye
Elti türlü yemeği,
Karnıyarık,
Kemikli et haşlama,
Bunları yiyemiyor mu?

Sucuklu pastırmalı kuru fasulye
Elti türlü yemeği,
Karnıyarık,
Kemikli et haşlama,
Bunları yiyemiyor mu?
Yiyebilir tabii ama yemiyor 🤔çocuk ya daha basit yemekleri seviyor bi de 2 öğün yemesi gerekiyor et türünü... sevdiği şeyleri yapmaya çalışıyoruz köfteden de nefret eder halde artık da çok açsa sıcakken kokusuna dayanamayıp yiyor....
bi önceki gün makarna yaptık glütensiz bol kuymalı kıymayı görünce ağlıyor ya... yok o taraftan koymadık diye diye makarnanın altına kıyma doldurduk, üzerine bol bol ev yapımı yoğurtladık. Ruhu bile duymadı garibimin kıyma yediğinin.....

Yiyebilir tabii ama yemiyor 🤔çocuk ya daha basit yemekleri seviyor bi de 2 öğün yemesi gerekiyor et türünü... sevdiği şeyleri yapmaya çalışıyoruz köfteden de nefret eder halde artık da çok açsa sıcakken kokusuna dayanamayıp yiyor....
bi önceki gün makarna yaptık glütensiz bol kuymalı kıymayı görünce ağlıyor ya... yok o taraftan koymadık diye diye makarnanın altına kıyma doldurduk, üzerine bol bol ev yapımı yoğurtladık. Ruhu bile duymadı garibimin kıyma yediğinin.....
Değişik değişik tarifler bulman lazım o zaman. 🤔

İsterüüüm.😁 Canım ben de çiğ köfte yaptım birkaç öğrencim ziyaretime geldi bugün. Ellerine sağlık. Sana afiyet olsun. Eminim pek tatlı olmuştur.😋 Çorban.💝

İsterüüüm.😁 Canım ben de çiğ köfte yaptım birkaç öğrencim ziyaretime geldi bugün. Ellerine sağlık. Sana afiyet olsun. Eminim pek tatlı olmuştur.😋 Çorban.💝
Vayyy 😍😍😍
Elerine sağlık canım 😋😋😋
Teşekkür ederim canım. Çorba salata, iyi gitti yani 😂😂

Aynen öyle canim yaa :KK43: . Bebişin napıyor ağrısı filan yok dimi inşallah,
Çok mızmız yaa. Tek elini kullandığı sürekli bağırıyor. Şimdi de kendini yere atmayı öğrendi :olamaz:
Istediği olmayınca yere atıyor kendini. Ben de kolunu çarpmasın diye ak ile karayı seçiyorum.

Selamunaleykum hanımlar.
Ocağınıza düştüm. 😁😁
😁

Hepimizin en tatlı dertlerinden biri olan, bir türlü karar veremediğimiz
"Ne pişirsem?" konusunda birbirimize yardımcı olalım.
~Menülerimizi
~Tariflerimizi
~Malzemelerimizi

~Fikirlerimizi paylaşalım.
Frında başamel soslu kıymalı makarna
Bulgurlu tarhana çorbası
Bide yanına karnıbahar acuktum yavv

Back