- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #6.241
Sagol balımKolay gelsin o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol balımKolay gelsin o zaman
Oooo ben annemden cok cokkkk titizimmmDemek ki sen annenden daha tittizsin bizde tam tersi
O da doğruYok söylemedim canım hava bozuk evden çıkasım yok birde 3 çocukla hazırlan git gel gözüm kesmedi
Annem geldi mi benim temizlik yaptığım eve bir daha temizlik yapıyorOooo ben annemden cok cokkkk titizimmm
Ahahahah benimki elini sürmedi hiç bu zamana kadarAnnem geldi mi benim temizlik yaptığım eve bir daha temizlik yapıyor
Köfteeeeee.... bizden ne çıkar köfte, fırında tavuk baget ve şnitzeli döndürüp duruyoruzGünaydın kızlar. Dışardan sipariş edeceğim bir şeyler.
Sizler ne yapacaksınız
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@D e f n e
@pembepepe08
Sucuklu pastırmalı kuru fasulyeKöfteeeeee.... bizden ne çıkar köfte, fırında tavuk baget ve şnitzeli döndürüp duruyoruz
Yiyebilir tabii ama yemiyor çocuk ya daha basit yemekleri seviyor bi de 2 öğün yemesi gerekiyor et türünü... sevdiği şeyleri yapmaya çalışıyoruz köfteden de nefret eder halde artık da çok açsa sıcakken kokusuna dayanamayıp yiyor....Sucuklu pastırmalı kuru fasulye
Elti türlü yemeği,
Karnıyarık,
Kemikli et haşlama,
Bunları yiyemiyor mu?
Değişik değişik tarifler bulman lazım o zaman.Yiyebilir tabii ama yemiyor çocuk ya daha basit yemekleri seviyor bi de 2 öğün yemesi gerekiyor et türünü... sevdiği şeyleri yapmaya çalışıyoruz köfteden de nefret eder halde artık da çok açsa sıcakken kokusuna dayanamayıp yiyor....
bi önceki gün makarna yaptık glütensiz bol kuymalı kıymayı görünce ağlıyor ya... yok o taraftan koymadık diye diye makarnanın altına kıyma doldurduk, üzerine bol bol ev yapımı yoğurtladık. Ruhu bile duymadı garibimin kıyma yediğinin.....
İsterüüüm. Canım ben de çiğ köfte yaptım birkaç öğrencim ziyaretime geldi bugün. Ellerine sağlık. Sana afiyet olsun. Eminim pek tatlı olmuştur. Çorban.Günaydın hanımlar. Bugün yemekte sadece çorba var.
Siz de ne var? Pazar pazar da yemek yapmak çok sıkıcı
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@D e f n e
@pembepepe08
@-Artemis_
Ve
Elhan kızlar etiket yapmamı ister misiniz?
Vayyyİsterüüüm. Canım ben de çiğ köfte yaptım birkaç öğrencim ziyaretime geldi bugün. Ellerine sağlık. Sana afiyet olsun. Eminim pek tatlı olmuştur. Çorban.
Insanda yemek yapacak hal mi bırakıyorlar?Kızım kv gile gitmek istedi orda yiyor. Bende hiçbişey yapmadım bugun eşim gelince kahvaltılık yeriz..
Aynen öyle canim yaa . Bebişin napıyor ağrısı filan yok dimi inşallah,Insanda yemek yapacak hal mi bırakıyorlar?
Çok mızmız yaa. Tek elini kullandığı sürekli bağırıyor. Şimdi de kendini yere atmayı öğrendiAynen öyle canim yaa . Bebişin napıyor ağrısı filan yok dimi inşallah,
Yarınki menümü bırakayım etli nohut, yaprak sarma... değiştirmiş olduk biraz rutinimizi....Değişik değişik tarifler bulman lazım o zaman.
Frında başamel soslu kıymalı makarnaSelamunaleykum hanımlar.
Ocağınıza düştüm.
Hepimizin en tatlı dertlerinden biri olan, bir türlü karar veremediğimiz "Ne pişirsem?" konusunda birbirimize yardımcı olalım.
~Menülerimizi
~Tariflerimizi
~Malzemelerimizi
~Fikirlerimizi paylaşalım.
Eee yiyin gariFrında başamel soslu kıymalı makarna
Bulgurlu tarhana çorbası
Bide yanına karnıbahar acuktum yavv
Bence çok şahane olmuşYarınki menümü bırakayım etli nohut, yaprak sarma... değiştirmiş olduk biraz rutinimizi....