- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.445
- 478
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #6.281
Bugünkü menüm yahni, makarna
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın oh kafan rahat desene bugünGünaydın kızlar. Daha kahvaltı yapmadınız ama ben menüyü söyleyeyim
Akşam biber dolması yaptım, yanına da arpa şehriye pilavı yapacağım inşallah. Salata yoğurt yeter.
Allah bereket versin hepimizin sofralarına.❤❤❤❤
Kızlar etiket yapmayı unuttuğum varsa bana hatırlatır mısınız ?
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@D e f n e
terliksuu
@Numanayse
Elhan
@-Artemis_
Teşekkür ederim canımGünaydın oh kafan rahat desene bugün
Afiyet olsun şimdiden ben henüz ne ypacam bilmiyorum
Sağol canım ne kolay amaTeşekkür ederim canım
Sana da kolay gelsin
Afiyet olsun canım. Ne yahnisi? Yahni deyince aklıma kemal sunalın koca tencerede oturması geliyorBugünkü menüm yahni, makarna
Aynı anda 10 çeşit yapıp çıkarıp çıkarıp yesek ne güzel olurduKolay gelsin kizlar
Mercimek corbasi zeytinyagli pirasa ve pirinc pilavim var ... havuc tarator yaparim belki evim temiz yemeklermde var ya oyle keyfij canim bisey isterde yaparsam yaparim artik
Benim menü çok kolay meselaSağol canım ne kolay ama![]()
Evet canim. Esimle konuşayım bakalim istediği varsa ona göre yapayım seninkiler aklımdaBenim menü çok kolay mesela![]()
Evet benimde aklıma o geliyor. Aynen de onun dediği gibi et yahnisi. Soğan, havuç ,patates,et karabiber tuz koyuyom kolay yemekAfiyet olsun canım. Ne yahnisi? Yahni deyince aklıma kemal sunalın koca tencerede oturması geliyor![]()
Günaydın canım günaydın kızlarGünaydın kızlar. Daha kahvaltı yapmadınız ama ben menüyü söyleyeyim
Akşam biber dolması yaptım, yanına da arpa şehriye pilavı yapacağım inşallah. Salata yoğurt yeter.
Allah bereket versin hepimizin sofralarına.❤❤❤❤
Kızlar etiket yapmayı unuttuğum varsa bana hatırlatır mısınız ?
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@D e f n e
terliksuu
@Numanayse
Elhan
@-Artemis_
Canım suyuyla alakalı pirincin tane tane olması. Üzerini az geçecek kadar koy. Önceden az bir suyla iç malzemeyi pişirerek de elde edebilirsin. Kısık ateşte demlenerek pişir. Ben de lapa biçiminde sevmem. Taneli istemekte haklısın.Eline saģlîk canım.yaptığın biber dolmasının pirinçleri tane tane oluyormu.öyle bi biber dolması istiyorumda.bende bugün oğlum topalak çorbası istedi.burnuna kokmuş.
.tavugü haşladım .dün akşamda hamurunu dökmüştüm.gelmesine yakın ocağa atarım.tembel kızım yatıyor kalkınca beraber kahvaltı yaparız. Bende çamaşır topladım katladım.bidaha serdim. Kızımın çekmecesi düzenledim.bayaģi işim var evde.yapabileceğim kadar yapacam☺
Bugün ben de pirasaciyim. İçine az bir pirinç ekledigim için pilavdan vazgeçtim. İlerleyen saatlerde belki peynirli makarna yapabilirim. Yürüyüşüm var bugün. Diyet grubundayim eli sopalı bir arkadaşım var @Negohatun korkuyorum. Makarna yaparsam yemeyecegim amaKolay gelsin kizlar
Mercimek corbasi zeytinyagli pirasa ve pirinc pilavim var ... havuc tarator yaparim belki evim temiz yemeklermde var ya oyle keyfij canim bisey isterde yaparsam yaparim artik
Evet ya şöyle tane tane güzel oLuyor. Umarım yaptığım zaman istediğim gibi olurCanım suyuyla alakalı pirincin tane tane olması. Üzerini az geçecek kadar koy. Önceden az bir suyla iç malzemeyi pişirerek de elde edebilirsin. Kısık ateşte demlenerek pişir. Ben de lapa biçiminde sevmem. Taneli istemekte haklısın.
Hayırlı olsun güle güle oturun canım.Merhaba uzak kaldım biraz taşınmada
Yemek sepetine kombine abone olduk
Bugün
Domatesli şehriye çorbası
Zeytinyağlı pırasa
Makarna
Cacık var
Bugün ben de pirasaciyim. İçine az bir pirinç ekledigim için pilavdan vazgeçtim. İlerleyen saatlerde belki peynirli makarna yapabilirim. Yürüyüşüm var bugün. Diyet grubundayim eli sopalı bir arkadaşım var @Negohatun korkuyorum. Makarna yaparsam yemeyecegim ama![]()
Çok mantıklı. Zaten her yer her yerde, o halde yemek mi yapılır?Yok yok
Taşınma sırasında hergün istedik onu demek istedim artık bitti