• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kızlar. Daha kahvaltı yapmadınız ama ben menüyü söyleyeyim 😂😂😂
Akşam biber dolması yaptım, yanına da arpa şehriye pilavı yapacağım inşallah. Salata yoğurt yeter.
Allah bereket versin hepimizin sofralarına. 🤲🤲🤲🤲❤❤❤❤

Kızlar etiket yapmayı unuttuğum varsa bana hatırlatır mısınız ?

@Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri Blue_Peri
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
morkoltuk morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@D e f n e
terliksuu terliksuu
@Numanayse
Elhan Elhan
@-Artemis_
Günaydın oh kafan rahat desene bugün 😁
Afiyet olsun şimdiden ben henüz ne ypacam bilmiyorum

Kolay gelsin kizlar
Mercimek corbasi zeytinyagli pirasa ve pirinc pilavim var ... havuc tarator yaparim belki evim temiz yemeklermde var ya oyle keyfij canim bisey isterde yaparsam yaparim artik
Aynı anda 10 çeşit yapıp çıkarıp çıkarıp yesek ne güzel olurdu 🤭🤭🤭

Günaydın kızlar. Daha kahvaltı yapmadınız ama ben menüyü söyleyeyim 😂😂😂
Akşam biber dolması yaptım, yanına da arpa şehriye pilavı yapacağım inşallah. Salata yoğurt yeter.
Allah bereket versin hepimizin sofralarına. 🤲🤲🤲🤲❤❤❤❤

Kızlar etiket yapmayı unuttuğum varsa bana hatırlatır mısınız ?

@Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri Blue_Peri
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
morkoltuk morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@D e f n e
terliksuu terliksuu
@Numanayse
Elhan Elhan
@-Artemis_
Günaydın canım günaydın kızlar;)
Fırında tavuk patates
Pilav
Salata
Kola
Kızıma çorba yapcam
Tulumba tatlısı var dünden
Bugün pasta yapcam kaçgündür kızım istiyor
;)

Eline saģlîk canım.yaptığın biber dolmasının pirinçleri tane tane oluyormu.öyle bi biber dolması istiyorumda😅😅.bende bugün oğlum topalak çorbası istedi.burnuna kokmuş.💜.tavugü haşladım .dün akşamda hamurunu dökmüştüm.gelmesine yakın ocağa atarım.tembel kızım yatıyor kalkınca beraber kahvaltı yaparız. Bende çamaşır topladım katladım.bidaha serdim. Kızımın çekmecesi düzenledim.bayaģi işim var evde.yapabileceğim kadar yapacam☺
Canım suyuyla alakalı pirincin tane tane olması. Üzerini az geçecek kadar koy. Önceden az bir suyla iç malzemeyi pişirerek de elde edebilirsin. Kısık ateşte demlenerek pişir. Ben de lapa biçiminde sevmem. Taneli istemekte haklısın.

Kolay gelsin kizlar
Mercimek corbasi zeytinyagli pirasa ve pirinc pilavim var ... havuc tarator yaparim belki evim temiz yemeklermde var ya oyle keyfij canim bisey isterde yaparsam yaparim artik
Bugün ben de pirasaciyim. İçine az bir pirinç ekledigim için pilavdan vazgeçtim. İlerleyen saatlerde belki peynirli makarna yapabilirim. Yürüyüşüm var bugün. Diyet grubundayim eli sopalı bir arkadaşım var @Negohatun korkuyorum. Makarna yaparsam yemeyecegim ama:KK12:

Canım suyuyla alakalı pirincin tane tane olması. Üzerini az geçecek kadar koy. Önceden az bir suyla iç malzemeyi pişirerek de elde edebilirsin. Kısık ateşte demlenerek pişir. Ben de lapa biçiminde sevmem. Taneli istemekte haklısın.
Evet ya şöyle tane tane güzel oLuyor. Umarım yaptığım zaman istediğim gibi olur😀

Merhaba uzak kaldım biraz taşınmada
Yemek sepetine kombine abone olduk 🙈
Bugün
Domatesli şehriye çorbası
Zeytinyağlı pırasa
Makarna
Cacık var
Hayırlı olsun güle güle oturun canım.
Her gün mü yemek gelecek yani 🤔🤔

Bugün ben de pirasaciyim. İçine az bir pirinç ekledigim için pilavdan vazgeçtim. İlerleyen saatlerde belki peynirli makarna yapabilirim. Yürüyüşüm var bugün. Diyet grubundayim eli sopalı bir arkadaşım var @Negohatun korkuyorum. Makarna yaparsam yemeyecegim ama:KK12:
🤭🤭🤭🤭
Afiyet olsun canım.
Ne güzel , ben de yürüyüş yapmak istiyorum ama maalesef. :(

Back
X