- 7 Mart 2018
- 1.331
- 3.783
- 133
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #6.221
Inşallah.
Doktor bebek olduğu için çok çabuk kaynar dedi. Tek tesellim o.
Geçmiş olsun canım. Kırık mı varmış.
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah.
Doktor bebek olduğu için çok çabuk kaynar dedi. Tek tesellim o.
Değil tabiki. Hatta ortapedist de dedi "bana normalde aksam da olsa bilgi vermeleri gerekiyordu. bu rontgenden de hiçbir şey anlaşılmıyor"Haklı olmayı istemezdim ama bu basit bi konu değil
O zaman dediğimi yap canım en azından uyarı alır belkideDeğil tabiki. Hatta ortapedist de dedi "bana normalde aksam da olsa bilgi vermeleri gerekiyordu. bu rontgenden de hiçbir şey anlaşılmıyor"
Bugün pazar yaa burada da menü yokNe yemek yapacağımı düşünüyorum. Buraya bir bakayım dedim. Sanırım et sote ve pilav yapacağım. Bir de tarhana çorbası yaparım.
Tamam canım. Düzgün yapsınlar işlerini.O zaman dediğimi yap canım en azından uyarı alır belkide
Aynen kuzumTamam canım. Düzgün yapsınlar işlerini.
İyi şükür bende yuvarlanıp gidiyoruz :))İyiyim şükür miniğim sen nasılsın❤
Aynen canım bende annemler gelecek yemeğe bugun de yavas yavas iş yapıyorum yabancı olmadıkları içinİyi şükür bende yuvarlanıp gidiyoruz :))
BalıkBugun menümü söyleyeyim bende
hamsi tava
Mercimek çorbası
Salata ❤
Sağol balım benimBalık
En sevdiğim.
Afiyet şifa olsun canım.![]()
Ben bir yabancı geliyor gibi yapıyorum yabancı laf söylemiyor da ana laf söylüyor beaaaAynen canım bende annemler gelecek yemeğe bugun de yavas yavas iş yapıyorum yabancı olmadıkları için![]()
Yok söylemedim canım hava bozuk evden çıkasım yok birde 3 çocukla hazırlan git gel gözüm kesmediİkna edemedin mi![]()
Ahahahahha benim annem yabancı geldiğinde daha iyi yaptığımı billir ondan bişey demez hatta ben temizlik yapmadığım da bile bu ev ne kadar temiz derBen bir yabancı geliyor gibi yapıyorum yabancı laf söylemiyor da ana laf söylüyor beaaa![]()
Kolay gelsin o zamanSağol balım benimbizde severiz bakalım tava ilk defa yapacağım
![]()
Demek ki sen annenden daha tittizsin bizde tam tersiAhahahahha benim annem yabancı geldiğinde daha iyi yaptığımı billir ondan bişey demez hatta ben temizlik yapmadığım da bile bu ev ne kadar temiz der![]()