- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #6.301
Sağolasın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo pericim , bizi unuttun sandıydımGünaydın canım günaydın kızlar
Fırında tavuk patates
Pilav
Salata
Kola
Kızıma çorba yapcam
Tulumba tatlısı var dünden
Bugün pasta yapcam kaçgündür kızım istiyor
Teşekkür ederim kuzumOoo pericim , bizi unuttun sandıydım
Afiyet olsun, ellerine sağlık.
Tekrar tebrik ederim
Pasta resmini isterizGünaydın canım günaydın kızlar
Fırında tavuk patates
Pilav
Salata
Kola
Kızıma çorba yapcam
Tulumba tatlısı var dünden
Bugün pasta yapcam kaçgündür kızım istiyor
TamamdırPasta resmini isteriz
Ellerine sağlık kız. Biz ona velibag deriz. Çok da severimBen bugun patatesli pişi yapıcam kızlar yanınada çay kızıma da çorba
Tebrikler cqnımmmmmmTeşekkür ederim kuzum
Kız unuturmuyum netim azdı MB kalmıştı bende ara ara oylamaya bakmak için kullanayım idare edeyim diye düşünmüştüm oyuzden ordan başka biyere yazmadım .dün ek net paket aldım da oyuzden rahat rahat yazdım buraya da
Teşekkür ederim canım benimTebrikler cqnımmmmmm❤❤❤
Evett duymuştum canım bizm burdada öyle diyenler varr bende çok severimmEllerine sağlık kız. Biz ona velibag deriz. Çok da severim
Bebiş rahatsız elinde olan bir şey değil canım. Üzülme...Yakın zamanda sen de sahalara dönersin. Kaç kilosun boy kaç ayıptır sorması ama ben ayıp ediyorum işte
Afiyet olsun canım.
Ne güzel , ben de yürüyüş yapmak istiyorum ama maalesef.
Ellerine sağlık canım. Afiyet olsun sizeSelam kızlar misafirim var
Fırında soslu tavuk patatesli
Pirinç pilavı
Salata
Yoğurtlu kereviz
2 çeşit kurabiyem de var
annenin ellerine sağlık.Bugün bende içli köfte ve mantı var.Saolsun annem yaptırmış.Bana da sadece haşlamak kaldı
Ellerine sağlık canım. Hazır değilse tarifini alabilir miyim?Kuzucuklarıma antep fıstıklı kakaolu puding yaptım
Tavuklu pilav yapmayalı bayağı olduDünden kalan çorbanın yanına tavuklu pilav yapıyorum bende.. tabikiii birde yoğurt:))
Hasta olmasa da bırakacak kimsem yok.Bebiş rahatsız elinde olan bir şey değil canım. Üzülme...Yakın zamanda sen de sahalara dönersin. Kaç kilosun boy kaç ayıptır sorması ama ben ayıp ediyorum işte
Ellerine sağlık canım. Afiyet olsun. ❤❤❤Bende bu akşam pırasa var yanina makarna yaparım oglum pırasa yemez bide kabak mücver yaparim oglum için belki çorbada yaparım
Bekliyorujmm bu ne boyle reklam arasi veriyon bidee yaaPastamı yaptım birazdan atcam