• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne güzel tek çorba içiyor sa nız.hem havalarda soğuk iyi olur ama benim eşim olsa hani yemek yokmu der.bugün babam gitti.şuan patates kızartıyorum. Kendime patlıcan çıkardım buzluktan ama çözünmedi.akşam nuddel yapıcam. Napim canım istiyo😊😊

Kakalaya bilirsem kocama dışarda yeriz 🤣 yada düşünüp bulunca yazayım :) günaydın
İyi şanslar o zaman sana 🤣🤣🤣
Evet canım etiket yaparsan çok sevinirim :)
Bende tavuklu mantar sote , yoğurt, tarhana çorbası ve salata :)
Ellerine sağlık canım. Menü şahane 👍👍
Ben dun aksam 4 tencere yemek yaptim sadwcw bibtanesi bitti digerleri var ama yarin yeriz nasipse cnku bugun evde olmayacagiz aksama 😍
Uyhh !! Maşallah 😂😂😂
Benim dunden yemegim var o yuzden bisey yapmicam :) Sabah kahvaltisina gozleme yaptik peynirli onu soyliyim bari :))) herkese iyi pazarlar
😍😍😍
Afiyet olsun o zaman canım 💃
Ay kıyamam canım benim... dr u şikayet edebilirsiniz
Düşündüm ama burası Türkiye 😑
Biz haksız cikariz.
Ne güzel tek çorba içiyor sa nız.hem havalarda soğuk iyi olur ama benim eşim olsa hani yemek yokmu der.bugün babam gitti.şuan patates kızartıyorum. Kendime patlıcan çıkardım buzluktan ama çözünmedi.akşam nuddel yapıcam. Napim canım istiyo😊😊
Genelde tek çeşit yaparım canım.
Bu noddle aşkı herkesi kasıp kavuruyor yaaa 🤣🤣🤣
Merhabalar benim de bugün sadece çorba var yemek yapmıycam tek yiycem çünkü bugün
Hoşgeldin 😊😊
Afiyet olsun canım.
Bilmiyorum cidden 😑
Sen bulursun bir şeyler, accik daha düşün 🤔

İyi şanslar o zaman sana 🤣🤣🤣

Ellerine sağlık canım. Menü şahane 👍👍

Uyhh !! Maşallah 😂😂😂

😍😍😍
Afiyet olsun o zaman canım 💃

Düşündüm ama burası Türkiye 😑
Biz haksız cikariz.

Genelde tek çeşit yaparım canım.