- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #6.161
Masallah masallahDeğilim canım ama vücut yapımız aynı diyebilirim geniş omuz ince bel :))
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah masallahDeğilim canım ama vücut yapımız aynı diyebilirim geniş omuz ince bel :))
Alistim artik.. aslinda yanimiza birilerini cagiracaktim ama baskalarinin yaninda daha cok simariyolar.. bu sekilde oturup kahvaltimi bile yaptin sele serpe.. boyle gidince kiza zaten evden goturdum yiyecegini cunku yemiyor ordakilerden.. diger ikiside ne yiyecegini biliyor artik o yuzden sknti yok sukur.Yaaaa ne güzel 3 çocukla iyi baş edebiliyorsunnn
Afiyet olsun canım![]()
Şuan kilo fazlam var ama zayıflayıp o kız gibi olmak istiyorum üst bacak basen popo 3lusu gitse birazcık da göbekMasallah masallah![]()
Boyun kilon kac canım. Evet ya bende 56 felan olmak istiyorum 62 kiloyum şuan. 168 boyum. Bu arada bende fahriyenin aynısıyım haaŞuan kilo fazlam var ama zayıflayıp o kız gibi olmak istiyorum üst bacak basen popo 3lusu gitse birazcık da göbeksen de diyet yapıyorsun sanırım sen kaç kilosun.omuzlarım geniş olmasa ben 60a düşüp bırakmak isterim ama zayıf olunca güzel durur diye 56ya kadar düşmek istiyorumm :))
170 bende canim. Ben de 63um . Fahriye derken :)Boyun kilon kac canım. Evet ya bende 56 felan olmak istiyorum 62 kiloyum şuan. 168 boyum. Bu arada bende fahriyenin aynısıyım haa![]()
Kız avatar fotomu diyom170 bende canim. Ben de 63um . Fahriye derken :)
Senin boyunda uzunmuş canım ilk hedefim 60 benimde170 bende canim. Ben de 63um . Fahriye derken :)
Hoş geldin
Oynaya oynaya geldim ... Merhaba çayım... merhaba kızlar...![]()
Ne güzel canım.inşallah bende veririmCanım sabahları yumurta yedim bazen haşlanmış bazen omlet. Bazen kepek ekmek domates salatalik beyaz peynir yedim kahve ictim arada pek bisey yemedim meyve yedim çikolata da yedim bazen aksam cok hafif seyler yedim sebze yogurt bol boyle yedim canim arada kaçamak seyler yedim tabi dururmuyumbide form cay ictim bol
Inşallah canım ❤Ne güzel canım.inşallah bende veririm![]()
Fesleğeeeeeen seni tanıyorum benHoş geldin![]()
Ay bende kafa gitti bide soruyorumKız avatar fotomu diyom![]()
Evet canım bide zayıflayınca boy daha da uzun duruyor süper oluyo :) benim de ilk hedef 60 sonra 56 istiyorum :)Senin boyunda uzunmuş canım ilk hedefim 60 benimde
Inşallah canım kaç yaşındasın bu arada öğrenciydin galibaAy bende kafa gitti bide soruyorum
Evet canım bide zayıflayınca boy daha da uzun duruyor süper oluyo :) benim de ilk hedef 60 sonra 56 istiyorum :)
Evet canım 20yim öğrenciyim kimya okuyorum :) sen ? Sende gençsin sanırımInşallah canım kaç yaşındasın bu arada öğrenciydin galiba![]()
Ne güzel yaEvet canım 20yim öğrenciyim kimya okuyorum :) sen ? Sende gençsin sanırım![]()
En güzel yaşlar benceNe güzel yabende 25 yaşındayım canım 20 li yaşlarımın son yıllarına yaklaşıyorum
![]()
Cok geçmiş olsun hemşehrim üzüldüm yA nasıl olduYoulost16
@Canfeb
@Bonus
@terliksi06
@Numanayse
@aslihancngz
Kızlar çok teşekkür ederim
Kaç gündür bakamadım. Kızımın kolu kırıldı
Oylamayı unuttum yani.
Inşallah ya doğumdan sonra yapıştı kaldi kilo ya hamile oldugumda 52 kiloydum ne güzelEn güzel yaşlar benceinşallah kilo da verip bu yaşların tadını fit fit çıkarırız
![]()
Doğum yapıp 62 kilosun bence harikaInşallah ya doğumdan sonra yapıştı kaldi kilo ya hamile oldugumda 52 kiloydum ne güzel![]()