- 13 Şubat 2019
- 3.720
- 17.107
- 128
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #6.181
ayyy iyi oldu bura tesekkur ederimYoulost16
@Canfeb
@Bonus
@terliksi06
ayseMsb
@aslihancngz
Kızlar çok teşekkür ederim
Kaç gündür bakamadım. Kızımın kolu kırıldı
Oylamayı unuttum yani.
Evet hatırladım. ❤❤❤❤ ben de şansımı denedim ama sondan kaçıncı oldum bilmiyorum. Dur bir bakayım.Fesleğeeeeeen seni tanıyorum benhos buldum tatlım iyisin inşallah. Yemek yarışmasıyla ilgili minik bir konuşmamız olmuştu
Allah razı olsun canım.Cok geçmiş olsun hemşehrim üzüldüm yA nasıl oldu
Kaç yaşında kuzumAllah razı olsun canım.
Yürürken düşüp koltuğa çarptı, nasıl oldu ben de anlamadım.
Şimdi kolu alçıda,
Hoşgeldin o zaman ❤❤❤❤ayyy iyi oldu bura tesekkur ederim
13 aylıkKaç yaşında kuzum
Oyyy kıyamam meleğime.. küçükmüşte13 aylık
Inşallah.Oyyy kıyamam meleğime.. küçükmüşteneyse kuzum olacağı varmış demek ki geçer insallah
Evet kuzum bencede peki neresi kırılmısInşallah.
Doktor bebek olduğu için çok çabuk kaynar dedi. Tek tesellim o.
Tatlım canin sağ olsun.Evet hatırladım. ❤❤❤❤ ben de şansımı denedim ama sondan kaçıncı oldum bilmiyorum. Dur bir bakayım.
Feslegenim çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Çabuk iyileşir küçük olduğu için. Allah kolaylık versin.Allah razı olsun canım.
Yürürken düşüp koltuğa çarptı, nasıl oldu ben de anlamadım.
Şimdi kolu alçıda,
Dirseği ile bileği arasında bir yer kırılmış.Evet kuzum bencede peki neresi kırılmıs
Senin de canın sağ olsun.❤❤Tatlım canin sağ olsun.Ben de proluk için iki defa denedim olmadı. Önümüzdeki günlerde yine katılırım belki.
Allah razı olsun canım.Feslegenim çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Çabuk iyileşir küçük olduğu için. Allah kolaylık versin.
Ahhh canım benim nasıl acı acımıştır şimdiDirseği ile bileği arasında bir yer kırılmış.
Evet yaa 1 gece öyle kaldı yavrum. AnlamadılarAhhh canım benim nasıl acı acımıştır şimdi
Bende aynısını yaşadım canım.. acemi dr a mı denk geldi nedir ..Evet yaa 1 gece öyle kaldı yavrum. Anlamadılar
Akşam düştü, biz de acile gittik. Bir şey yok sadece incinmiş dedi. Ertesi gün ortopediye götürdük.Bende aynısını yaşadım canım.. acemi dr a mı denk geldi nedir ..
Ne oldu biliyormusun annrmle konustum etim cok guzel oldu sicak su ile pisirdim dedim annem ne dese begenirsin sen soguk su mu koyuyordun ki ben sana onu ogretmemis miyim sicak su kaynatir koyarm hep gormedin mii diye ben sokkkdedm valla bilmiyordum
Röntgen çekmemişler miydi kiAkşam düştü, biz de acile gittik. Bir şey yok sadece incinmiş dedi. Ertesi gün ortopediye götürdük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?