Tunaydin cnm, az once cocuklari kahvaltiya goturdum.. cok yemisler kahvalti onlara bugun yeternis dunden biraz makarna var. Yanina belki tavuk sis
Yaaaa ne güzel 3 çocukla iyi baş edebiliyorsunnn
Dünden tavuklu patlıcan yemeği ve bulgur pilavı var bugn de tarhana çorbası yapmıştım

Yoğurt turşu yeter sanirim

Afiyet olsun herkese
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun, ellerinize sağlık :) Ay iki seferdir üst üste yemek tarifi için iltifat alıyorum çok mutluyuum ehehe.

Afiyet olsun, ellerinize sağlık :) Ay iki seferdir üst üste yemek tarifi için iltifat alıyorum çok mutluyuum ehehe.
Ne oldu biliyormusun annrmle konustum etim cok guzel oldu sicak su ile pisirdim dedim annem ne dese begenirsin sen soguk su mu koyuyordun ki ben sana onu ogretmemis miyim sicak su kaynatir koyarm hep gormedin mii diye ben sokkk dedm valla bilmiyordum

Ben de çok usta değilim ya burada nice cevherler var ama :) bildiğim kadarıyla yardımcı olurum tabi ki size de.
Teşekkür ederim :)
Ben öğrenci evi olduğu için bide diyette olduğum için 2 yumurtadan lorlu omlet ve 100 Gr haşlanmış tavuk yedim :)

Oh ne güzel kilo vermissin .babam yarın gidiyo.bende pazartesi başlicam. Neler yedin canım kısaca yazarmisin
Canım sabahları yumurta yedim bazen haşlanmış bazen omlet. Bazen kepek ekmek domates salatalik beyaz peynir yedim kahve ictim arada pek bisey yemedim meyve yedim çikolata da yedim bazen aksam cok hafif seyler yedim sebze yogurt bol boyle yedim canim arada kaçamak seyler yedim tabi dururmuyum bide form cay ictim bol

Ben aksam yemegi kuru fasulye ve pirinc pilavi yaptim tatli olarakda cikolatali turta yaptim
Kızlar tavuklu patates sürdüm fırına. Pirinç pilavı .ayran.benim menüm bu bugün
Teşekkür ederim :)
Ben öğrenci evi olduğu için bide diyette olduğum için 2 yumurtadan lorlu omlet ve 100 Gr haşlanmış tavuk yedim :)
Ellerinize sağlık kızlar. Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…