Iyi yapmissin canim belli ki cok iyi niyetli bir misafir cok severim oyle misafiri

aypare ackerman burasi canim gell sende ... sen ailenle yasamiyormusun tekmi yasiyosun yemek derdinden yola cikarak soruyorum

Astoria etim harika oldu ben soguk su ekliyordum bu sefer sicak su ekledim sen oyle dedin diye gercekten yumusacik oldu cok mutluyum yanina da esim gelesiye pirinc pilavi ve ayran yapacagim
Tesekkur ettim sana

Ben makarna mercimek çorbası yapicam canim ama ben makarna yemiycem 2 kilom gitmis 62 kilo oldum
Tebrik ederim
valla evde yemek yok dün eltime gitmiştik. bugun ne yapcam daha bulamadım belki erişte pişiririm yada karnıbahar kızartma
Bulabildin mi bir şeyler?
Ya yerim ben onu masallah tek iyi olsun da cok sevindim canim bnim ❤❤
Teşekkür ederiz teyzesi
Iyi yapmissin canim belli ki cok iyi niyetli bir misafir cok severim oyle misafiri
Allah razı olsun iyilerdir
Dürüst olmak lazım. Aa buyrun gelin deyip sonra da uff yaa hem yoğunum hem de bunlarla ugrastim demekten iyidir.
Yayayayyya yaramazlıkta bir numaralar
Valla kızlar ben eşime yaptıracam bugün caymazsaaaa mangal yakacak
Yaaa ben 8 senedir eşime bir mangal yatırmadım
Aklımda hic bise yok hava zaten kapalı kar da atiyo insanin bise yapasi gelmiyo ki
Çok haklısın yaa. Burada da hava kapalı. Sanki saat 5 civarı.
Bugün hem yoğunum hemde eşimin isteği üzerine kahvaltı yapıcaz. Kıymalı yumurta,milföy böreği ve kahvaltılık yiycez :) rahatım :)
Hep yemek hep yemek..
Bazen insan böyle şeyler yemek istiyor.
Bugün eşim balık yapicagini söyledi...
Mutluyum yemekler ondan
En sevdiğim

Kızlar hepinize afiyet olsun

Geldimmm
Yok tekim :)) bende öğlene çorba ve kıyma yaptım :) yedim . Akşama da hala dusunuyorum neler yapsam diye

Ahahahahhhh niye kızzzzz benim eşim yapar çok da güzel olur valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…