- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
- 598
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #6.101
Iyi yapmissin canim belli ki cok iyi niyetli bir misafirGünaydın canım, dün akşam eşimin teyzesi çok özledik felan diye aradı. Bende buyurun gelin gelirken de teyze sen pidr yap bende çay koyayım ocagaa dedimmisafir yemeğini alıp gelecek. Eee napim kız hasta, evi temizlemem lazım z
Allah razı olsun iyilerdirIyi yapmissin canim belli ki cok iyi niyetli bir misafircok severim oyle misafiri
Yayayayyya yaramazlıkta bir numaralarKızım iyi teyzesi. Tek kolu ile yaramazlık peşinde
Yavrum yapma etme bak şu halimize diyorum ama boş.
Sabah alcisiyla kafama vurdu yaa
Aklımda hic bise yok hava zaten kapalı kar da atiyo insanin bise yapasi gelmiyo kiGünaydın kızlar. Dışardan sipariş edeceğim bir şeyler.
Sizler ne yapacaksınız
Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
D e f n e
@pembepepe08
Bugün eşim balık yapicagini söyledi...Günaydın kızlar. Dışardan sipariş edeceğim bir şeyler.
Sizler ne yapacaksınız
Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
D e f n e
@pembepepe08
çayım teşekkür ederiim :)
Tebrik ederimBen makarna mercimek çorbası yapicam canim ama ben makarna yemiycem 2 kilom gitmis 62 kilo oldum
Bulabildin mi bir şeyler?valla evde yemek yok dün eltime gitmiştik. bugun ne yapcam daha bulamadımbelki erişte pişiririm yada karnıbahar kızartma
Teşekkür ederiz teyzesiYa yerim ben onu masallah tek iyi olsun da cok sevindim canim bnim❤❤
Günaydın canım, dün akşam eşimin teyzesi çok özledik felan diye aradı. Bende buyurun gelin gelirken de teyze sen pidr yap bende çay koyayım ocagaa dedimmisafir yemeğini alıp gelecek. Eee napim kız hasta, evi temizlemem lazım z
Iyi yapmissin canim belli ki cok iyi niyetli bir misafircok severim oyle misafiri
Dürüst olmak lazım. Aa buyrun gelin deyip sonra da uff yaa hem yoğunum hem de bunlarla ugrastim demekten iyidir.Allah razı olsun iyilerdir
Yayayayyya yaramazlıkta bir numaralar
Yaaa ben 8 senedir eşime bir mangal yatırmadımValla kızlar ben eşime yaptıracam bugün caymazsaaaa mangal yakacak
Çok haklısın yaa. Burada da hava kapalı. Sanki saat 5 civarı.Aklımda hic bise yok hava zaten kapalı kar da atiyo insanin bise yapasi gelmiyo ki
Hep yemek hep yemek..Bugün hem yoğunum hemde eşimin isteği üzerine kahvaltı yapıcaz. Kıymalı yumurta,milföy böreği ve kahvaltılık yiycez :) rahatım :)
En sevdiğimBugün eşim balık yapicagini söyledi...
Mutluyum yemekler ondan
Geldimmmaypare ackerman burasi canim gell sende ... sen ailenle yasamiyormusun tekmi yasiyosun yemek derdinden yola cikarak soruyorum
Astoria etim harika oldu ben soguk su ekliyordum bu sefer sicak su ekledim sen oyle dedin diye gercekten yumusacik oldu cok mutluyum yanina da esim gelesiye pirinc pilavi ve ayran yapacagim
Tesekkur ettim sana
Ahahahahhhh niye kızzzzz benim eşim yapar çok da güzel olur vallaTebrik ederim
Bulabildin mi bir şeyler?
Teşekkür ederiz teyzesi
Dürüst olmak lazım. Aa buyrun gelin deyip sonra da uff yaa hem yoğunum hem de bunlarla ugrastim demekten iyidir.
Yaaa ben 8 senedir eşime bir mangal yatırmadım
Çok haklısın yaa. Burada da hava kapalı. Sanki saat 5 civarı.
Hep yemek hep yemek..
Bazen insan böyle şeyler yemek istiyor.
En sevdiğim
Kızlar hepinize afiyet olsun
Hoş geldinGeldimmm
Yok tekim :)) bende öğlene çorba ve kıyma yaptım :) yedim . Akşama da hala dusunuyorum neler yapsam diye
Kiz kiymali sulu yemek yapsaydinya aksami da dusunmezdin patlicanli patatesli filanGeldimmm
Yok tekim :)) bende öğlene çorba ve kıyma yaptım :) yedim . Akşama da hala dusunuyorum neler yapsam diye
Rica ederm canimçayım teşekkür ederiim :)
Nişanlıyken de konuşmuştuk. Ben çok severim mangalı semaveri demişti.Ahahahahhhh niye kızzzzz benim eşim yapar çok da güzel olur valla
Hosbuldumm :))Hoş geldin
Aslında duruyor yarisi :)) sote mi yapsam acaba :))Kiz kiymali sulu yemek yapsaydinya aksami da dusunmezdin patlicanli patatesli filan
Hee tamam tamam biliyorum burayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?