- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #6.041
Zaman geçse de unutulmuyor değil mi? Rabbim beterinden korusunEmekliyordu o zamanlar Çekyattan düştü emekleyememesiyle anlayıp Dr a götürdük bu sefer alçıyla emekledi baştan tabi çıkarmak istiyor ama çabuk adapte olmuştu... 3 haftaya galiba çıkardılar bebeklerin çabuk iyileşiyor.... dua edeyim sana. Çok ağlamıştım ben de benim yüzümden oldu diye....
Canım naptiniz bebiş nasıl napiyo ağrısı felan var mi cokAllah razı olsun kızlar. Dün fark etmemişler, meğer kırılmış kolu. Alçıya aldılar
Mükemmel uyumÇok geçmiş olsun, sıkmayın canınızı. Çocuk işte, düşe kalka büyüyor. :)
Bugün tarhana çorbası ve fettucine alfredo yaptım. Anadolu mutfağı ile İtalyan mutfağını tek bünyede harmanladım ehehe.
Benim yeğenimin 6 aylıkken kolu 18 aylıkken bacağı kirildi canım simdi 2 yasina girecek hala hic durmuyo cadıZaman geçse de unutulmuyor değil mi? Rabbim beterinden korusun
Benimki dengesini sağlayamadığı için sürekli düşüyor. Ben de peşine işte.
Mükemmel uyumtarhanayi onsuz düşünemiyorum
Füzyon mutfak bu kız, 5 yıldızlı otellerde füzyon mutfak diye sunsalar ayıla bayıla yersiniz
Aaa yemişim kiz bildiğimiz eriştenin kalınıFüzyon mutfak bu kız, 5 yıldızlı otellerde füzyon mutfak diye sunsalar ayıla bayıla yersiniz
6 aylıkken nasıl kolu kırılmış kız daha bebekBenim yeğenimin 6 aylıkken kolu 18 aylıkken bacağı kirildi canım simdi 2 yasina girecek hala hic durmuyo cadı
Alçıya alınca ağrısı olmaz dedi doktor. Ama alçıya alışamadı. Çıkarmak istiyor, dengesini sağlayamıyor, sürekli düşüyor.. ben de pesinde geziyorum.Canım naptiniz bebiş nasıl napiyo ağrısı felan var mi cok
Rabbim beterinden korusun ama büyük olsa oynatma dersin, dur dersin. Çocuklar öyle değil yaaa. Benimki de durmuyordu hala durmuyor.Benim yeğenimin 6 aylıkken kolu 18 aylıkken bacağı kirildi canım simdi 2 yasina girecek hala hic durmuyo cadı
gecmis olsun tekrardan.. benim oglumunda bebekken koprucuk kemigi kirilmisti..duydugumda soklara girmistim : ( ama geciyor canim, zor geciyor ama geciyorKolu alçıda şimdi ama çıkarmaya çalışıyor
Sen kuzuyla ilgilen canım❤Günaydın herkese kızlar. Malum sebepten dolayı çok giremeyeceğim ama takip edeceğim. Her mesaja cevap yazamazsam kusura bakmayın
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
D e f n e
pembepepe08
Yataktan düşmüş6 aylıkken nasıl kolu kırılmış kız daha bebek
Biraz da olsa iyimi kizin balimGünaydın herkese kızlar. Malum sebepten dolayı çok giremeyeceğim ama takip edeceğim. Her mesaja cevap yazamazsam kusura bakmayın
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
D e f n e
pembepepe08
Biraz da olsa iyimi kizin balim
Ağrısı yok galiba ama çok hareketli o sıkıntı biraz. Kolunu bir yerlere çarpıp duruyor.Menüm
Buzluktaki dolmaliklari doldurdum
Yanina yarma corbasi
Bn yemekleri yaltim hazir canlar malum biliyosunuz ev sobali soba yaninca pisince iyi oluyo tupten kar yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?