• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:KK68: :KK68: :KK68: oylamaya katılınız

Ya cok gecmis olsun canimm iyimj smdi
Dun aksam yaptim firin sutlacimi babamda annem dolma yapmis bize onu getirdi birakti biyere gidiyordu gece 11 bucukta 😂 cephanelik kusandim bugune yani bide az bi pirasam var onu pisirmeyi dusunuyorum zeytinyagli

Günaydın canım çok geçmiş olsun. Gece 4e geliyordu yattığmda acınacak haldeyim. 😭😭😭
Akşama da salata, fırında kaburga yapıcam yeter. Yesinler öyle
Oouuyy cok geçmiş olsun canım ya 😞
Ya cok gecmis olsun canimm iyimj smdi
Dun aksam yaptim firin sutlacimi babamda annem dolma yapmis bize onu getirdi birakti biyere gidiyordu gece 11 bucukta 😂 cephanelik kusandim bugune yani bide az bi pirasam var onu pisirmeyi dusunuyorum zeytinyagli
Selam kızlar bugün menümde

Pizza ve mantar çorbası var

Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane canım çok geçmiş olsun inşallah bi sıkıntı yoktur🙏🙏🙏🙏
Allah razı olsun kızlar. Dün fark etmemişler, meğer kırılmış kolu. Alçıya aldılar 😭😭😭😭😭😭😭

Yaaaaaa kuzum kıyamammmmmm nasıl oldu kiiii😭😭😭
Uykusuzluktan sersemledi. Yürürken dengesini kaybetti, koltuğun kenarına yüzünü çarptı. Biz yüzüne bir şey oldu mi diye bakarken baktık ki elini oynatamıyor :(
Yaaa cok uzuldumm biran evvel iyilesir insallah yaaa
Bebek olduğu için 15 güne iyileşir dedi. Inşallah düzgün bir şekilde tutar.

Gećmiş olsun canım ya üzüldüm gerćekten.inşallah kısa zamanda iyileşir😕ben öğlene dereotlu poğaça yaptım çay demledim.akşama patlıcan tavası var.çocuklara birazda makarna yaparîm

Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane canım çok geçmiş olsun bugünde kahvaltı,makarna türü yiyin önemli olan sağlık.
Bugün yine eşim yok,çocuklarlayım.
ıspanak yemeği ve patates kızartması yapıcam
Gećmiş olsun canım ya üzüldüm gerćekten.inşallah kısa zamanda iyileşir😕ben öğlene dereotlu poğaça yaptım çay demledim.akşama patlıcan tavası var.çocuklara birazda makarna yaparîm
Allah razı olsun kızlar ❤❤

Back