Bu hamilelik deli etcek beni cnim. Kötü seyler hep düşünüyorum bi kac gündür aklimda. Bide dun bugün kaşıntılarım cok kotu oldu beni uykudan ediyo. Bugün yine uykumdan etti uyumadım netten bakayım dedim bakmaz olaydım bebek ölümleri filan yaziyodu beni düşün

Hamilelikte insan daha da hassaslasiyor. Hicbirb seyden etkilenmeyen ben her şeye ağlar olmuştum.

Okurken hızına yetişemedim. Allah yardımcın olsun

Son zamanlar mı. Bende son zamanlarda kötü kötü rüyalar görüyordum. Hamilelikten oluyor. Aklına kötü şeyler getirme. İnşallah Pamuğu eline alınca bütün sıkıntıların gidecek

Son zamanlar mı. Bende son zamanlarda kötü kötü rüyalar görüyordum. Hamilelikten oluyor. Aklına kötü şeyler getirme. İnşallah Pamuğu eline alınca bütün sıkıntıların gidecek
20+1 günlüğüz canm. Daha var yani. Getirmemeye çalışıyorum duami ediyom yinede olmuyo cnim

20+1 günlüğüz canm. Daha var yani. Getirmemeye çalışıyorum duami ediyom yinede olmuyo cnim
Evet oluyor vallahi. Bende son zamanlar da artık berbat haldeydim. Ama ikili üçlü test bile yaptırmadım. Allah'a emanet dedim. Dokuzuncu ayda doktora başka şehire gittim. Testler normal mi dedi. Yaptırmadım dedim. Bu yaşta ne cesaretliymişsin dedi(38 ). Şimdi ayağımda salliyom pamugumu. Allah'a emanet et sende

Allah bağışlasın bi an önce bende alsam kucağıma da rahat etsem. Ben ikilo testi yaptırdım hersey iyi cikti son kontrolüm p.tesydi ondada sorun yok

Tesekkur ederim canim, bi ara cok katildim:) prolugumu iskenderle 2. Olunca verdiler:))

1. Likten sonra katilmadim, haluj yapmistim
Haluj nasıl bir yemek?
Kız ben sonuncu olacağım keşke tüyo verseydin bana. Bileydim yardım isterdim

Allah bağışlasın bi an önce bende alsam kucağıma da rahat etsem. Ben ikilo testi yaptırdım hersey iyi cikti son kontrolüm p.tesydi ondada sorun yok
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kucağına alınca,buraya da güzel şeyler yazacaksın hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…