Tamam deniycem seni de etiket ederim insallah canım

Ahhahahahhahaha Ben birde chop steak aldım eve herkes bununla yesin adettendir dedim hahahha
Millet alana kadar doyuyor zaten. Ya ben aç değildim zaten diyenler falan
Ahahahhaha kayınvalidenler gelince yap, aç kalınca cabuk kalkarlar kız

Yok be ne sansi dun aksam icin yemek yapmadim karnibahar vardi az esim acikmamisti ben tek onu yedim isitip . Bir haftadir kaynanam bendeydi gayet kostur kostur is yaptim aaa ayip ettin
Demedin bacım nerden bileydim

Bizim haftada 1 gün makarna günü olduğu için çok takilmiyorum şükür ama bir bıraksalar beni sürekli yiyebilirim.
Bir de ben yanına rulo yumuta ya da tostta löp et yapıyorum süper oluyor deneyin derim
Şimdi yeniden başlayacak yemeğe

Ahahahhaha kayınvalidenler gelince yap, aç kalınca cabuk kalkarlar kız
Hahaha kv ler sıkıntı değil benim için neyseki, kalkın yeter çok oturdunuz derim giderler hahah

Yani öyle de demem tabi nezaketten ama onlar anlarlar

Evet sabah kahvaltisina yaptim bugün kiz pisi yaptim yanina patates sobada yaptim hepsini radi daha guzel oluyo soba yemeginin ama yemek icin fikrim yok isbanagim var acaba isbanak yemegi mi yapsam
Ispanak yemeği

Yemek fikrim yine yok tek fikrim isbanak yemegi sen ne dusunuyon balim ☺☺
Dün akşam pazı sardım ama bu sefer etli sardım. Baktım yarışmada işe yaramadı
O kadar et yemeği içinde bir benimkisi etsiz yaaa
Eşim de makarna yapacak yanına. Çocuklara da sebze çorbası yapayım. Tabi burdan kalkabilirsem

Aynen ya o yağ ne öyle..... Hiç katmiyorum bende sadece baharat makarna yeter

Evet sabah kahvaltisina yaptim bugün kiz pisi yaptim yanina patates sobada yaptim hepsini radi daha guzel oluyo soba yemeginin ama yemek icin fikrim yok isbanagim var acaba isbanak yemegi mi yapsam
Ayyyy soba da patatessss
Kahvaltıya geç kaldım sanırım hepsi bitmiştir şimdi onlarinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…