• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağol canım Allah razı olsun sağlıklı çocuklarına markette şurda burda bağıran annelere öyle kızıyorum ki. Rabbim sana sağlıklı bir çocuk varmış emanet, hediye... çoğu zaman yoktan yere hayatın stresini çocuktan çıkartıyorlar gibi geliyor bana....
Çok haklısın canım ama bazı şeyleri kaybetmeden kıymetini anlamıyoruz insan olarak ve bu da gerçekten çok acı

Senin 1 tane mi çocuğun var

Ben yardim babında yazışıyorlar zannettim 😳😳
Yok ya. Gecen gün haberlerde gördüm. Muhtarın secimde ki vaadi. Okulda ki otizmli öğrencileri göndermekmis . Bide benim memleketimdi orası. Veliler yuhaliyo otizmli öğrencileri ve velileri insanligimdan utandim

Sağol canım Allah razı olsun sağlıklı çocuklarına markette şurda burda bağıran annelere öyle kızıyorum ki. Rabbim sana sağlıklı bir çocuk varmış emanet, hediye... çoğu zaman yoktan yere hayatın stresini çocuktan çıkartıyorlar gibi geliyor bana....
Rabbim vicdan sakatlığı vermesin canım. Hırsızı, katili, gaspcisi hep görünürde sağlam insana benzer yaratıklardan çıkıyor. Senin meleğin gibi insanlardan da sadece iyilik çıkıyor.
Hem sen cennet annesi olacaksın inşallah. Allah bize saglam çocuk verip sonunda o çocuğun hesabını soracak bizden." Bu çocuk için ne yaptın " diye ama seni sadece mükafatlandıracak inşallah. 🤲🤲🤲

Yok ya. Gecen gün haberlerde gördüm. Muhtarın secimde ki vaadi. Okulda ki otizmli öğrencileri göndermekmis . Bide benim memleketimdi orası. Veliler yuhaliyo otizmli öğrencileri ve velileri insanligimdan utandim
Bizim insanımınız empati yoksunu. Sadece başlarına gelince anlarlar. onun harici iyi bol ahkam keserler. 😡😡😡😡

Sagol canım beraber olsun ☺
🤩🤩
Zaten istediğim de buydu 😈
Kendimi zorla davet ettirmek 😂😂😂
Eşim yok bugün nasıl bir menü olur bilmem kendime sebze düşünüyorum ıspanak veya kereviz çocuklar ne ister bilmem 🙄
Ispanak yap yumurtalı olsun. Çocuklar yemez mi?
Gunaydin hayirli pazarlar kizlar
Bugun on numara bi kahvalti hazirladim esimle kizim ekmek almaya gittiler onlari bekliyorum ogleden sonra da gorumceme gecicez yemek derdim yok yani bugun sizlere de kolay gelsinn .... afiyet olsun...
Bu aralar çok şanslısın kız 😂😂😂
Afiyet şifa olsun canım 😘😘
Dün et yerine buzluktann ciğeri çıkarınca yemeğim değişti. Eritmistim. Ciğer sote çorba makarna yaptım. Bugün dünden kalan yemekler var. Belki bir ek yaparım ama şuan aklımda yok
Şehriye veya tarhana çorbası falan yapsan yeter bence 😉

Back