• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün poylu ekmek var 😊
Bir yandan da annemlerdeyiz aslında o ne yaparsa o olur..
Ama canım körülü noodles da istiyor..

Hakkımızda hayırlısı artık :KK70:
Dün kayınvalidemlerin yıldönümünü kutlamaya noodle yemeye gittik 🤣🤣🤣🤣🤣 ördekli, tavuklu körili 🤣 ne romantik ama 😍çenemize aka aka yedik 🤣🤣🤣

🤩🤩
Zaten istediğim de buydu 😈
Kendimi zorla davet ettirmek 😂😂😂

Ispanak yap yumurtalı olsun. Çocuklar yemez mi?

Bu aralar çok şanslısın kız 😂😂😂
Afiyet şifa olsun canım 😘😘

Şehriye veya tarhana çorbası falan yapsan yeter bence 😉
Büyük oğlan yer sadece diğerleri yemiyor

🤩🤩
Zaten istediğim de buydu 😈
Kendimi zorla davet ettirmek 😂😂😂

Ispanak yap yumurtalı olsun. Çocuklar yemez mi?

Bu aralar çok şanslısın kız 😂😂😂
Afiyet şifa olsun canım 😘😘

Şehriye veya tarhana çorbası falan yapsan yeter bence 😉
Yok be ne sansi😀😀 dun aksam icin yemek yapmadim karnibahar vardi az esim acikmamisti ben tek onu yedim isitip . Bir haftadir kaynanam bendeydi gayet kostur kostur is yaptim aaa ayip ettin 😀😀

Eklentiler

• images (2).jpeg
    images (2).jpeg
    30,8 KB · Görüntüleme: 19
Dün kayınvalidemlerin yıldönümünü kutlamaya noodle yemeye gittik 🤣🤣🤣🤣🤣 ördekli, tavuklu körili 🤣 ne romantik ama 😍çenemize aka aka yedik 🤣🤣🤣
Ahhahahahhahaha :D Ben birde chop steak aldım eve herkes bununla yesin adettendir dedim hahahha :D
Millet alana kadar doyuyor zaten. Ya ben aç değildim zaten diyenler falan :D :D

Sobanın üzerine patates koydun mu dadından yinmez 😋😋😋😋
Evet sabah kahvaltisina yaptim bugün kiz pisi yaptim yanina patates sobada yaptim hepsini radi daha guzel oluyo soba yemeginin 🙈 ama yemek icin fikrim yok isbanagim var acaba isbanak yemegi mi yapsam

Kizlaaar evin her yerini kaldirdim sildim süpürdum simdi kanepeleri yalandan silcem sagolsun kizim her yerine süt doküyo biberonla haftada silmesem olmuyo sonra firinimi silcem camasirlari makinaya atacagim ve isim bitecek insallah ☺️☺️😍😍 sizler naptınız

Aah ah neden aklıma düşürdün ki şimdi ama yemicem hayır 😄😄
Bu noodle bağımlılık yapıyor bilginiz olsun ben bırakalı çok oldu 😄
Eşim bitane almış geçen gözümün önünden kaldırdım 😄😄
Bn sevemedim onu aramizda kalsin deli gibi neskuik yiyorum 🙈🥴🤣

Bn sevemedim onu aramizda kalsin deli gibi neskuik yiyorum 🙈🥴🤣
Neskuik mi benimde o kültürüm olmadı hiç sütün içinde erimeden bi iki kaşık yerim sadece 😄 eridimi bitmiştir yani yumuşayınca 😐

Bende noodle nin sadece specialini seviyorum ve içinde ki yağı asla katmıyorum
Bi kere kattım tövbeler olsun 😅 çok kötü olmuştu tavsyem yağsız denemeniz sadecw baharatlarını katıp

Back