- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
- 598
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #5.561
Nse bn kacip isleri yapim yoksa burda kalıp diger isleri yapamiycam gorusuruz kizlarr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam deniycem seni de etiket ederim insallah canımNeskuik mi benimde o kültürüm olmadı hiç sütün içinde erimeden bi iki kaşık yerim sadece eridimi bitmiştir yani yumuşayınca
Bende noodle nin sadece specialini seviyorum ve içinde ki yağı asla katmıyorum
Bi kere kattım tövbeler olsun çok kötü olmuştu tavsyem yağsız denemeniz sadecw baharatlarını katıp
Ahahahhaha kayınvalidenler gelince yap, aç kalınca cabuk kalkarlar kızAhhahahahhahaha Ben birde chop steak aldım eve herkes bununla yesin adettendir dedim hahahha
Millet alana kadar doyuyor zaten. Ya ben aç değildim zaten diyenler falan
Demedin bacım nerden bileydimYok be ne sansi dun aksam icin yemek yapmadim karnibahar vardi az esim acikmamisti ben tek onu yedim isitip . Bir haftadir kaynanam bendeydi gayet kostur kostur is yaptim aaa ayip ettin
Teşekkür ederiz canım. Size de afiyet olsundünden tavuklu pilav kaldı yanına bezelye yemeği yapicam herkese afiyet olsun
Yok yani tek bugun yemek derdm yok diye bu ara sanslisin mi dedn diye acikladim kuzummDemedin bacım nerden bileydim
Bir ara 7 gün evde yoktun ya aklıma o geldiYok yani tek bugun yemek derdm yok diye bu ara sanslisin mi dedn diye acikladim kuzumm
Bizim haftada 1 gün makarna günü olduğu için çok takilmiyorum şükür ama bir bıraksalar beni sürekli yiyebilirim.Aah ah neden aklıma düşürdün ki şimdi ama yemicem hayır
Bu noodle bağımlılık yapıyor bilginiz olsun ben bırakalı çok oldu
Eşim bitane almış geçen gözümün önünden kaldırdım
Nse bn kacip isleri yapim yoksa burda kalıp diger isleri yapamiycam gorusuruz kizlarr
Hahaha kv ler sıkıntı değil benim için neyseki, kalkın yeter çok oturdunuz derim giderler hahahAhahahhaha kayınvalidenler gelince yap, aç kalınca cabuk kalkarlar kız
Ispanak yemeğiEvet sabah kahvaltisina yaptim bugün kiz pisi yaptim yanina patates sobada yaptim hepsini radi daha guzel oluyo soba yemeginin ama yemek icin fikrim yok isbanagim var acaba isbanak yemegi mi yapsam
Dün akşam pazı sardım ama bu sefer etli sardım. Baktım yarışmada işe yaramadıYemek fikrim yine yok tek fikrim isbanak yemegi sen ne dusunuyon balim ☺☺
Ahahahaahha gitmelerini istediğim zaman bende belli ederimmmHahaha kv ler sıkıntı değil benim için neyseki, kalkın yeter çok oturdunuz derim giderler hahah
Yani öyle de demem tabi nezaketten ama onlar anlarlar
Ben her hafta yapmıyorum bazen özleyince tadı daha lezzetli oluyor sankiYaaaaa benim kızım bayılıyor bu makarnaya hergün yiyordu bi ara şimdi haftada 2 paketti yiyor
Aynen ya o yağ ne öyle..... Hiç katmiyorum bende sadece baharat makarna yeterNeskuik mi benimde o kültürüm olmadı hiç sütün içinde erimeden bi iki kaşık yerim sadece eridimi bitmiştir yani yumuşayınca
Bende noodle nin sadece specialini seviyorum ve içinde ki yağı asla katmıyorum
Bi kere kattım tövbeler olsun çok kötü olmuştu tavsyem yağsız denemeniz sadecw baharatlarını katıp
Ayyyy soba da patatessssEvet sabah kahvaltisina yaptim bugün kiz pisi yaptim yanina patates sobada yaptim hepsini radi daha guzel oluyo soba yemeginin ama yemek icin fikrim yok isbanagim var acaba isbanak yemegi mi yapsam
Yaaa ben onları sevmiyorum bildiğin bulyon tadı geliyor bana o yüzden kızımla da kavga ediyoruzzzzBen her hafta yapmıyorum bazen özleyince tadı daha lezzetli oluyor sanki