• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neskuik mi benimde o kültürüm olmadı hiç sütün içinde erimeden bi iki kaşık yerim sadece 😄 eridimi bitmiştir yani yumuşayınca 😐

Bende noodle nin sadece specialini seviyorum ve içinde ki yağı asla katmıyorum
Bi kere kattım tövbeler olsun 😅 çok kötü olmuştu tavsyem yağsız denemeniz sadecw baharatlarını katıp
Tamam deniycem seni de etiket ederim insallah canım 🤣🤣🤣

Ahhahahahhahaha :KK70: Ben birde chop steak aldım eve herkes bununla yesin adettendir dedim hahahha :KK70:
Millet alana kadar doyuyor zaten. Ya ben aç değildim zaten diyenler falan :KK70: :KK70:
Ahahahhaha kayınvalidenler gelince yap, aç kalınca cabuk kalkarlar kız 🤣🤣🤣🤣🤣

Yok be ne sansi😀😀 dun aksam icin yemek yapmadim karnibahar vardi az esim acikmamisti ben tek onu yedim isitip . Bir haftadir kaynanam bendeydi gayet kostur kostur is yaptim aaa ayip ettin 😀😀
Demedin bacım nerden bileydim 🤷‍♀️😂😂😂

Aah ah neden aklıma düşürdün ki şimdi ama yemicem hayır 😄😄
Bu noodle bağımlılık yapıyor bilginiz olsun ben bırakalı çok oldu 😄
Eşim bitane almış geçen gözümün önünden kaldırdım 😄😄
Bizim haftada 1 gün makarna günü olduğu için çok takilmiyorum şükür :D ama bir bıraksalar beni sürekli yiyebilirim.
Bir de ben yanına rulo yumuta ya da tostta löp et yapıyorum süper oluyor deneyin derim
Şimdi yeniden başlayacak yemeğe :D :D

Ahahahhaha kayınvalidenler gelince yap, aç kalınca cabuk kalkarlar kız 🤣🤣🤣🤣🤣
Hahaha kv ler sıkıntı değil benim için neyseki, kalkın yeter çok oturdunuz derim giderler hahah:KK70:

Yani öyle de demem tabi nezaketten ama onlar anlarlar :KK70:

Evet sabah kahvaltisina yaptim bugün kiz pisi yaptim yanina patates sobada yaptim hepsini radi daha guzel oluyo soba yemeginin 🙈 ama yemek icin fikrim yok isbanagim var acaba isbanak yemegi mi yapsam
Ispanak yemeği ☝️

Yemek fikrim yine yok tek fikrim isbanak yemegi sen ne dusunuyon balim ☺☺😍
Dün akşam pazı sardım ama bu sefer etli sardım. Baktım yarışmada işe yaramadı 🙈🙈🙈
O kadar et yemeği içinde bir benimkisi etsiz yaaa 😒😒😒
Eşim de makarna yapacak yanına. Çocuklara da sebze çorbası yapayım. Tabi burdan kalkabilirsem

Neskuik mi benimde o kültürüm olmadı hiç sütün içinde erimeden bi iki kaşık yerim sadece 😄 eridimi bitmiştir yani yumuşayınca 😐

Bende noodle nin sadece specialini seviyorum ve içinde ki yağı asla katmıyorum
Bi kere kattım tövbeler olsun 😅 çok kötü olmuştu tavsyem yağsız denemeniz sadecw baharatlarını katıp
Aynen ya o yağ ne öyle..... Hiç katmiyorum bende sadece baharat makarna yeter 😊

Evet sabah kahvaltisina yaptim bugün kiz pisi yaptim yanina patates sobada yaptim hepsini radi daha guzel oluyo soba yemeginin 🙈 ama yemek icin fikrim yok isbanagim var acaba isbanak yemegi mi yapsam
Ayyyy soba da patatessss :rolleyes:
Kahvaltıya geç kaldım sanırım hepsi bitmiştir şimdi onlarinnnnnn :cry:

Back