• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aman aman bu hengamede bir de yemek düşünme. 😂😂

Yarışmaya erzurumdan katıldım 😂😂😂

Tatlım @Nevreste konuyu belirliyor, sana da tarif veriyor. Yapip fotosunu atıyorsun. Şimdi oylama yapılıyor. Forumdan yemek tarifleri bölümüne gir, orada kırmızı başlıkla yazıyor.

Eline sağlık canım da oğluşun neden yemiyor 😐

Ben de merak ettim şimdi 🤔
Ama senin b planın olsun yinede. @zeLina gibi aç kalma sakın

Çocuklar insanı aptal çeviriyor yaa. Hem yorgunluk hem uykusuzluk hem sorumluluk...
Allah merhamet versin ne diyeyim. Ölüp gideceksiniz bir gün bakalım mezardan da konuşabilecek misiniz?
Altı üstü bir dakika nefes almazsa ölecek, karnında pislik taşıyan, vücudundaki hiçbir organizmadan haberi olmayan aciz bir insanın bu kadar kendini begenmesine, kibirlenmesine, bazı üstünlük saydığı şeyleri kullanarak karşıdakine eziyet edenlere sinir oluyorum. 😡😡😡😡
Ay sonuna kadar katılıyorum cnm. Hem kendini beğenmişler hem yüzsüzler. Nefret ediyorum hepsinden. Uzak durmaya çalışıyorm ona bile musade yok yüzsüzler gelcek illa 🙄😡

Aman aman bu hengamede bir de yemek düşünme. 😂😂

Yarışmaya erzurumdan katıldım 😂😂😂

Tatlım @Nevreste konuyu belirliyor, sana da tarif veriyor. Yapip fotosunu atıyorsun. Şimdi oylama yapılıyor. Forumdan yemek tarifleri bölümüne gir, orada kırmızı başlıkla yazıyor.

Eline sağlık canım da oğluşun neden yemiyor 😐

Ben de merak ettim şimdi 🤔
Ama senin b planın olsun yinede. @zeLina gibi aç kalma sakın

Çocuklar insanı aptal çeviriyor yaa. Hem yorgunluk hem uykusuzluk hem sorumluluk...
Allah merhamet versin ne diyeyim. Ölüp gideceksiniz bir gün bakalım mezardan da konuşabilecek misiniz?
Altı üstü bir dakika nefes almazsa ölecek, karnında pislik taşıyan, vücudundaki hiçbir organizmadan haberi olmayan aciz bir insanın bu kadar kendini begenmesine, kibirlenmesine, bazı üstünlük saydığı şeyleri kullanarak karşıdakine eziyet edenlere sinir oluyorum. 😡😡😡😡
Ahaha 😁😍

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi

Bunlardan birini denemiştim bir zamanlar. Bak istersen.

Bir kaç malzemeyi unutmuşum

Sağol canım bende bakarak yaptım suyu biberlerin yarısına kadar döktüm
O kadar çok geldi kiii
Biberlr pişti pirinçler diri kaldı
Şimdi 2 kase suyunu boşalttım çok koymuşum suyu sanırım
Bazen göz kararı en iyi ölçü yaa
Artık biberler eriyecek 🤓🤓

Tarhana çorbası da tamamdır 😊

Sağol canım bende bakarak yaptım suyu biberlerin yarısına kadar döktüm
O kadar çok geldi kiii
Biberlr pişti pirinçler diri kaldı
Şimdi 2 kase suyunu boşalttım çok koymuşum suyu sanırım
Bazen göz kararı en iyi ölçü yaa
Artık biberler eriyecek 🤓🤓

Tarhana çorbası da tamamdır 😊
Canim biberleri del catalla kisik ateste pisir uzerine gececek kadar su koy bi dene bayilirsin herseyi pişer

IMG_20191124_154236.jpg
IMG_20191124_154242.jpg

😂😂😂😂
Fit olmayı seviyor demek ki.
Öyle zaten. Anne sınıfta en fit benim diyor.ya bişe soracam.beni dolmalarım normalde çok güzel olur.hatta en çok kendi dolmamı beğenirdim.yalnız dün yaptığım dolmada pişerken pirincleri kontrol ediyorum hep pişmemisti.sonuç üst kısımları diri alt kısımları pişmekten mIRC olmuş.tadı güzeldi ama çok daģılmış tı. Suyunu az koyarım neden böyle oldu anlamadım

Öyle zaten. Anne sınıfta en fit benim diyor.ya bişe soracam.beni dolmalarım normalde çok güzel olur.hatta en çok kendi dolmamı beğenirdim.yalnız dün yaptığım dolmada pişerken pirincleri kontrol ediyorum hep pişmemisti.sonuç üst kısımları diri alt kısımları pişmekten mIRC olmuş.tadı güzeldi ama çok daģılmış tı. Suyunu az koyarım neden böyle oldu anlamadım
Üstüne tabak koyuyor musun?

Back