Benim annem de öyle hamurişleri yapsa ben de sulu yemek yemem.
Ama bu bir kisir dongu.. sevmedikleri icin yapiyorum ben yaptikca seviyolar

Hic sulu yemek sevmiyo degiller ya.. corba filsnda yaparim.. mesela kuru pilav seviyolar.. tavuk sis yapiyorum onusa seviyolar artik.

Corba olarak 3 tane ana corbam vardir:) eriste/sehriye, yayla ve mercimek.. sebze brokoli yerler ama her zaman degil.. ee kucuk oglum mantar filan yiyo ama pizzanin ustunde ne bilim annelik tuhaf

Benimki de benden sevgiliyken istemişti daha örmedim bizimde o kadar olmuş şimdi fırsat buldukça kızıma amigurumi oyuncaklardan örüyorum.. çok daha keyifli..

Günaydın kızlaaaaaaar.kahvaltıya pizza yaptım birazdan pişirecem.öğlen de yeriz.akşamda
mercimek çorbası
karnıbahar kızartması
patates kızartması.herkese hayırlı cumalar

Günaydın canım.. Teeee çarşambadan kavurmam vardı onun yanına pilav ve salata yapacagım.

Yarın dışarıda olacağız kayınvalidrmlerin yıldönümü :)
Pazar günü kıymalı pide düşünüyorum.
Pazartesi: fırında patates tabuk, pilav
Salı : domates corbası, dolma
Çarşamba: karışık kızartma çay
Perşembe :makarna
Cuma : schnitzell, patates salatası, kızartma :)

Haftalık yaptım programı. Bugunde buna göre alışverişe çıkacağım.

Süper menün

Bende akşam alışverişe cıkcam, şimdi haftalık menu yapip alınacakları listeliycem, sizdende kopya çekiyim kızlar haftalık listem için
çok israf oluyor ya belki böylelikle aldıklarım çürümeden yaparım diye düşünyrm

Aynen en iyisi böyle oluyor :) ben Bi ara günlük almaya çalışmıştım ama Bi yerden sonra yapamadım. 2 cocukla git gel olmadı. Tekrar o düzene dönsem mi diyede düşünüyorum

Aynen en iyisi böyle oluyor :) ben Bi ara günlük almaya çalışmıştım ama Bi yerden sonra yapamadım. 2 cocukla git gel olmadı. Tekrar o düzene dönsem mi diyede düşünüyorum
Senin menüleri de çok beğendim cnm
Kışın zor oluyo ya gidip gelmek, bence de haftalık daha iyi ama uymak zor oluyo şahsen pek uyamiyorum ilk hevesle 1-2 gün en fazla bidaha deniycem bakalim

Menun cok guzelmus canim afiyet olsun sana bnde dun menum hazirdi kv cagirdi balik aldim gelin diye orda yedik bugun yapacagim insallah yogurt corbasi , eriste pilavi,firinda patates resim atarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…