• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aç kapıyı :kk77::kk77:
:KK70::KK70:

Ben de merak ettim. 😂😂😂
Aman boşver, birak yapsın

Ben diyetteyim eşim de yemesin sendromu 🤣🤣🤣🤣
Kız o yaptıkların diyete aykiri

Bence nohut 😂😂😂

Maşallah. Menu harika 😋😋

Kız ne tunaydini akşam oldu.🤣🤣🤣🤣
Şaka şaka. Ellerine sağlık canım 😘😘😘

Afiyet olsun canım. 🥰🥰🥰
Meraklandığımızla kaldık canım.. o gelmeden ben çok acıktım yaptım bir makarna yedim.. onu beklesem açlıktan düşüp bayılacaktım..:))
İsteyince yapar herşeyi de sorun 40 yılın başında bir istemesi:))

Meraklandığımızla kaldık canım.. o gelmeden ben çok acıktım yaptım bir makarna yedim.. onu beklesem açlıktan düşüp bayılacaktım..:))
İsteyince yapar herşeyi de sorun 40 yılın başında bir istemesi:))
Neyse işini sağlama alman iyi olmuş. 😂😂
Afiyet olsun.

Durumu nasıl peki?
Kritik süreci atlattı, artık cigerinde sorun yok ultrason çekildi diğer organları da sağlıklı bugün ilaçlarını kestiler dünden beri de günde iki defa emziriyorum. Bir iki gün bu şekilde takip edilecek sorun olmazsa cumartesi sabahı eve getireceğiz 🙏

Aç kapıyı :kk77::kk77:
:KK70::KK70:

Ben de merak ettim. 😂😂😂
Aman boşver, birak yapsın

Ben diyetteyim eşim de yemesin sendromu 🤣🤣🤣🤣
Kız o yaptıkların diyete aykiri

Bence nohut 😂😂😂

Maşallah. Menu harika 😋😋

Kız ne tunaydini akşam oldu.🤣🤣🤣🤣
Şaka şaka. Ellerine sağlık canım 😘😘😘

Afiyet olsun canım. 🥰🥰🥰
Fasulye karar kıldı 😹

Kritik süreci atlattı, artık cigerinde sorun yok ultrason çekildi diğer organları da sağlıklı bugün ilaçlarını kestiler dünden beri de günde iki defa emziriyorum. Bir iki gün bu şekilde takip edilecek sorun olmazsa cumartesi sabahı eve getireceğiz 🙏
Çok sevindim çok mutlu oldum.
Gözlerim doldu nedense. Allah seni evladına kavuştursun. 😥

En güzel yanı yemekleri kocaları yapsa
Biz şöleeee kanepede ayaklarımı uzatıp tv izlesem ne güzel olurdu...
Eşim mutfakta yemek yaparken hiç girmem çünkü adam kovuyor beni neymiş ben çok karışıyormuşum sonra iyi be ne yaparsan yap deyip çıktım 🤣

En güzel yanı yemekleri kocaları yapsa
Biz şöleeee kanepede ayaklarımı uzatıp tv izlesem ne güzel olurdu...
Eşim mutfakta yemek yaparken hiç girmem çünkü adam kovuyor beni neymiş ben çok karışıyormuşum sonra iyi be ne yaparsan yap deyip çıktım 🤣
Deseydin yaaa canıma minnet
😂😂😂😂

Hemen bakıyorum
Hatta baktım.
Evet etikette yoksun ama neden 🤔
Kopyala yapıştır yapıyorum. Yanlışlıkla silinmiştir canım. Lütfen kusura bakma :dua::dua::dua:
Hemen düzeltiyorum 🙈🙈🙈🙈🙈
Ne kuSuru canom olurmu oyle sey belliki yanlslkla atlandigi zaten smdiye dek hep etiketliyordun

Ben annem sagolsun karnibahar ve etli kurufasulye verdi dun aksam onu getirdim eve 😍😍

Arpa sehriye corbam ve tavuklu pilavim var bugun rahatim oh beee

Dunden de evi temizlemstim, camasir yikar gerisinde keyfime bakarm esime atki oruyorum onu orerim diye dusunuyorum insallah

Herkese hayirli cumalar

Back