Harika
Şahane
Müthiş

❤❤❤

Ben örgü bilmiyorum yaaa kolay gelsin canım.

Ben örgü bilmiyorum yaaa
Valla cok kolay yalanci selanik oruyorum suan bende herseyi bilmem.bide harosa biliyorum okdr yelek filan ormek isterdim kizima ama o boyuta ilerleyebilecek miyim bilmiyorum .. sevgiliyken ormustum harosa bi atki hala onu takiyor kislari esim eskimis yani 8 9 yil olmus yeni olsun dedim hem hemde ormek keyif veriyor kafam dagiliyor seviyorum

Beyefendiler yemek yapsa kurmaz kursa kaldırmaz. Lütfetmişler ya

Kızlaaarr bugün o kadar çok işim var ki
Bir haftadır eve elimi sürmemişim çıldırmak üzereyim vaktim olmadığı için ve eve geç geldiğim içn böyle oldu malesef

Ne yemek yapsam bilmiyorum
Feslegen Kokulu Nane bende biber dolması ve ayran çorbası mı yapsam

Bşber dolmasını da zeytinyağlı yapıcam
Ayran çorbasına pirinç yerine ne katabilirim

Bu aralar depresif görüyorum seni. İyi misin?
Tel şehriye, arpa şehriye, bulgur.
Ben aşurelik buğday koyuyorum çok yakışıyor ve çok lezzetli oluyor

Gunaydin kuzucuk

Seninde cuman mubarek ola

Ne yapicam bi fikrim yok : (

Yarma katabilirsin ama onceden pisirmen gerek. Ben genelde yarmayla yaparim. Asurelik bugday var ya ondan.

Ya da sehriye katabilirsin :)

Ben hic islatmam.. kuru fasulyeyi bi 5 dk haslarim hemen duduklude sonra yine 15-20 dk pismeye koyarim duduklude
Ben bir kere nohutu denedim o şekilde eşim hiç beğenmedi. Ben de hep ıslatırım. Ama kurufasulyeyi hiç denemedim. Zaten senede ya bir kere pişiririm ya hiç.

Ben bir kere nohutu denedim o şekilde eşim hiç beğenmedi. Ben de hep ıslatırım. Ama kurufasulyeyi hiç denemedim. Zaten senede ya bir kere pişiririm ya hiç.

Ben yapiyorum kuru pilav cocuklar seviyor neyseki:)) nohut prk yapmam sevmiyorlar.. ben severim ama onlar yemiyo diye yapmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…