• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gunaydin bacim gerci tunaydin diyeyim😂
Bugun pedikurum var aksi bi zamanda. Boyle randevum oldugunda hamurisi yapiyorumki cocuklarin ellerine versin babalari diye., yolda orda burda heryerde yiyebiliyolar.

Bugun tahinli pide yaptim ilk defa tarife pek uymadim, sekli cok guzel olmadi ama olsun:) peynirli ve bos pogaca yaptim birde💕 benden bu kadar bugunluk

B8FA4B03-1D36-4E91-8EEF-FE847A658538.jpeg

Bugun pedikurum var aksi bi zamanda. Boyle randevum oldugunda hamurisi yapiyorumki cocuklarin ellerine versin babalari diye., yolda orda burda heryerde yiyebiliyolar.

Bugun tahinli pide yaptim ilk defa tarife pek uymadim, sekli cok guzel olmadi ama olsun:) peynirli ve bos pogaca yaptim birde💕 benden bu kadar bugunluk

Eki Görüntüle 2557240
tahinli pide hoş duruyo tarif istiyorum:)

Ablalar küçük anne olduğu için duygulanman normal. 😊😊
Bir iki yaş olsa bu kadar hissetmezdim ama eminim bir çok şeyine sen yardım etmissindir.

Bizim anne baba da çok destek olmadığı için bize. Mecburen ben epey destek oldum evet :) Zaten benimle yaşıyor.

Bugün menüde tavada kızarmış tavuk pirzola ve patates var. Kardeşimin dünden hazırladığı haydari ve acılı ezmeden de biraz kaldı. Yeter herhalde.

Akşama pizzaaaaaa partisi var banaaa gelin bacuuuulaaaaarrrr :KK70: :KK70: şöyle Bi ton balıklı, acı tursulu ooofff ağzım sulandı. 😬😬😬
Aç kapıyı :kk77::kk77:
:KK70::KK70:
Benimde eşim fırında makarna yapacakmış.. merakla bekliyorum bakalım..:)))
Ben de merak ettim. 😂😂😂
Aman boşver, birak yapsın
Ben nuget pilav milav bisiler yapacam canim hic yemek yapasim yok diyetteyim 😂
Ben diyetteyim eşim de yemesin sendromu 🤣🤣🤣🤣
Kız o yaptıkların diyete aykiri
yarın bakliyat günüm..
nohut kuru fasulye yada yeşil mercimek...
eşime sorayim birden seçsin.
bu akşam ıslatcam yarin hazir olsun :KK70:
Bence nohut 😂😂😂
Bende aksama Sebzeli tavuk yemegi, pirinc pilavi yaptım yaninada salata yaparım. dunde firinda fistikli tel kadayif yapmistik eşimle aksamada cayin yaninda kaymakla yada dondurmayla onu yeriz benden bu kadar 😊
Maşallah. Menu harika 😋😋

Eki Görüntüle 2557240
Kız ne tunaydini akşam oldu.🤣🤣🤣🤣
Şaka şaka. Ellerine sağlık canım 😘😘😘
Bizim anne baba da çok destek olmadığı için bize. Mecburen ben epey destek oldum evet :) Zaten benimle yaşıyor.

Bugün menüde tavada kızarmış tavuk pirzola ve patates var. Kardeşimin dünden hazırladığı haydari ve acılı ezmeden de biraz kaldı. Yeter herhalde.
Afiyet olsun canım. 🥰🥰🥰

Aç kapıyı :kk77::kk77:
:KK70::KK70:

Ben de merak ettim. 😂😂😂
Aman boşver, birak yapsın

Ben diyetteyim eşim de yemesin sendromu 🤣🤣🤣🤣
Kız o yaptıkların diyete aykiri

Bence nohut 😂😂😂

Maşallah. Menu harika 😋😋

Kız ne tunaydini akşam oldu.🤣🤣🤣🤣
Şaka şaka. Ellerine sağlık canım 😘😘😘

Afiyet olsun canım. 🥰🥰🥰
Canım kendime brokoli yaptim yoğurtla onlara nuget pilav salata corba . Bende nuget yedim tavuktan bisi olmaz diyerekten 😂

Etikette unutulmusum mu bana mi oyle gelmis Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane
Ben bugun annemdeyjm menude
Tavuklu tel sehriyeli corba
Etli kurufasulye pilav
Yogurtlu makarna ve kabak tatlisi var
Hemen bakıyorum
Hatta baktım.
Evet etikette yoksun ama neden 🤔
Kopyala yapıştır yapıyorum. Yanlışlıkla silinmiştir canım. Lütfen kusura bakma :dua::dua::dua:
Hemen düzeltiyorum 🙈🙈🙈🙈🙈

Back