Kizlar bna da yarfim edin kısır canim istefi aksana yapacagim yanina ne gider feslegencim bnce yanina guzel bir makarna yeterli ahaha cok yorma kndini bugun bnim bi tembelligim uzerimde bunu yazarken bile esniyorum

Kizlar bna da yarfim edin kısır canim istefi aksana yapacagim yanina ne gider feslegencim bnce yanina guzel bir makarna yeterli ahaha cok yorma kndini bugun bnim bi tembelligim uzerimde bunu yazarken bile esniyorum
Kısır yanina börek olur canim caynan güzel olur

Kisirin yanına sütlü bir tatlı ve poğaça börek tarzı birşey gider sanırım.

Eşimden istek geldi. Tavuklu, bol sebzeli bir çorba olsun, tek çeşit yeter dedi. Benim de canıma minnet.
Başım da ağrıyor zaten

Ohhh ne mutlu sana canim bnde sadece kisir yapip yanina cacik mi yapsam olurmu ki offf

Kilo alacaksam karışık kızartmatin elinden olsunnn
Değil mi yaa.. en azından midem şükreder bana
Inşallah diyelim o zaman
Hepsi sebze sonuçta umudum var benim
Ohhh ne mutlu sana canim bnde sadece kisir yapip yanina cacik mi yapsam olurmu ki offf
Valla ben geçende sadece kısır yanına da ayran yaptım.. cacık bile değil bildiğimiz düz ayran bence çokta güzel oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…