- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #5.121
İnşallah canım valla günler su gibi geçiyor.bi bakmıssın sana yardım ediyorlarBöyle olacağım günlere ışınlanmak ıstiyorum
Ben hergün 300 gram alıyom.sonum nolcak acabaKızzzzzz hiç sorma valla 1 hafta tuttum boğazımı yine başladım yemeye
Kizlar bna da yarfim edin kısır canim istefi aksana yapacagim yanina ne giderGünaydın becerikli hatunlar. Sadece tavuk çorbası var aklımda, gerisi yok
Belkim sizden kopya çekerim.
@Kmsl Hnd
O1deren87
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia bayağıdır yazmıyorsun canım durumunuz nasıl
Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
morkoltuk taşınma işleri nasıl gidiyor
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
@Negohatun
@ESAT Ben bu şekilde etiket yapıyorum. Istersen seni de etiketleyeyim.
Ay ilk gün zordu ya ama bugün daha iyim canımDüşündüğün kadar zor olmadı değil mi
Kilo alacaksam karışık kızartmatin elinden olsunnnBen eşiğimin isteği üzerine karışık kızartma yapacağım.. bol yoğurtlu olunca çok kilo aldırmaz belki:)
Inşallah diyelim o zamanBen eşiğimin isteği üzerine karışık kızartma yapacağım.. bol yoğurtlu olunca çok kilo aldırmaz belki:)
Kısır yanina börek olur canim caynan güzel olurKizlar bna da yarfim edin kısır canim istefi aksana yapacagim yanina ne giderfeslegencim bnce yanina guzel bir makarna yeterli ahaha cok yorma kndini bugun bnim bi tembelligim uzerimde bunu yazarken bile esniyorum
Ben bazen kızımın nerde olduğunu unutuyorum. Sonra diyorum ki ne kötü anneyim benAy ilk gün zordu ya ama bugün daha iyim canım
Kisirin yanına sütlü bir tatlı ve poğaça börek tarzı birşey gider sanırım.Kizlar bna da yarfim edin kısır canim istefi aksana yapacagim yanina ne giderfeslegencim bnce yanina guzel bir makarna yeterli ahaha cok yorma kndini bugun bnim bi tembelligim uzerimde bunu yazarken bile esniyorum
Yok canim ya emziriyosun demi olur öyle unutkanliklarBen bazen kızımın nerde olduğunu unutuyorum. Sonra diyorum ki ne kötü anneyim ben
Ohhh ne mutlu sana canimKisirin yanına sütlü bir tatlı ve poğaça börek tarzı birşey gider sanırım.
Eşimden istek geldi. Tavuklu, bol sebzeli bir çorba olsun, tek çeşit yeter dedi. Benim de canıma minnet.
Başım da ağrıyor zaten
Dur kiz yufka alip geliyimKısır yanina börek olur canim caynan güzel olur
Bilmem olur herhalde.Ohhh ne mutlu sana canimbnde sadece kisir yapip yanina cacik mi yapsam olurmu ki offf
Ayvalı kerevizYeşil mercimek
Ayvalı kereviz
Makarna
Yoğurtlu tarator
Değil mi yaa.. en azından midem şükreder banaKilo alacaksam karışık kızartmatin elinden olsunnn
Hepsi sebze sonuçta umudum var benimInşallah diyelim o zaman
Valla ben geçende sadece kısır yanına da ayran yaptım.. cacık bile değil bildiğimiz düz ayranOhhh ne mutlu sana canimbnde sadece kisir yapip yanina cacik mi yapsam olurmu ki offf
Bi ara pek meşhurdu ufak tefek cinayetler zamanındaAyvalı kereviz
Ilk defa duydum.
Ellerine sağlık canım. Çok güzel görünüyorBi ara pek meşhurdu ufak tefek cinayetler zamanında Eki Görüntüle 2556314
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?