- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.681
- 598
- 35
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #4.841
Canım ben hiç etleri önden haşlamam tadı lezzeti gidiyor yaaaaa tavaya katsan altını kıssan kendi suyu ile daha güzel olur bence bir dahakine öyle yapyaaa bişi sorcam akşama sac kaburma yapcam ya etleri haşladım. saca ilk önce etlerimi koycam yoksa malzemelri mi
Ayyyyy kanatı nasıl yapasın yok kızzzzzzMercimek çorbası var bitek . Kanat çıkarmıştım yapasım gelmedi yarın yaparım artk.kızımda zaten iştah yok tek çeşit yiyo bu aralar. oda eşimle beraber kahvaltı tarzı yemek istiyo. Bide halalari geldi özlemiş zaar. yukarda yiyo yemeği..
Oooo bayılırım Senin yemeklerinde hep güzel oluyor canım kremayı bayağı kullanıyorsun afiyet olsunMerhaba herkese,
Ben bugün kremalı mantarlı makarna ile yoğurtlu cevizli kabak kavurması yapacağım. Dünden de domates çorbası var. Ne olursa olsun çorbasız sofraya oturamadığımız için her yemeğimizde mutlaka çorba olur yaz kış.
Üffffff iştahsız çocuk çok kötü yaaaBüyük kızım memeden kestikten sonra çok istahliydi ama çise alışırken çiş yapmamak için hiçbir şey yemedi. O gün bu gündür iştahı yok. Alışmıyorsa zorlama.
Oooo bayılırım Senin yemeklerinde hep güzel oluyor canım kremayı bayağı kullanıyorsun afiyet olsun
30 aylık tam canmmKaç yaşında. Canım
Bende çokk severim canımm kızartması ve mangalAyyyyy kanatı nasıl yapasın yok kızzzzzz
Bizde mangalını çok severiz
Öyle yapıcam canim yaa zorlamiycamBüyük kızım memeden kestikten sonra çok istahliydi ama çise alışırken çiş yapmamak için hiçbir şey yemedi. O gün bu gündür iştahı yok. Alışmıyorsa zorlama.
Ben kanadı bazen soslayıp tavaya katıyorum canım nar gibi kızarıyor aynı mangal gibi oluyor afiyet olsunBende çokk severim canımm kızartması ve mangalkız eşim yeni geldi baktı kanat orda duruyo yapta yiyelim dedi dayanamadım zaten canım istiyodu sosladım attim firinaaa keşke yapaymisim önceden
Ben böyle tıkandığım anlarda hemen tavuk pilav salata yaparım ohhhh missssssHanımlar ne yemek yapalım bugün. Ben tıkandım aklıma bir şey gelmiyor.
Ben böyle tıkandığım anlarda hemen tavuk pilav salata yaparım ohhhh missssss
Selam kızlar
Dün son dakikada sebzeli bulgur pilavı yaptım.
Bugün de yemek işini eşime devrettim.
Bakalım ne yapacak
Kmsl Hnd
O1deren87
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
Limonsuzzcay
morkoltuk
6 ustu 1 anne
Begonya2 taşındınız mı
M maralalmila
pembepepe08
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
Ooo süper olmuş yine pişti olduk bizde de sebzeli bulgur pilavı vardıSelam kızlar
Dün son dakikada sebzeli bulgur pilavı yaptım.
Bugün de yemek işini eşime devrettim.
Bakalım ne yapacak
Kmsl Hnd
O1deren87
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
Limonsuzzcay
morkoltuk
6 ustu 1 anne
Begonya2 taşındınız mı
M maralalmila
pembepepe08
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
Ben yemek bulamadigim zaman duduklude patates haşlarım. Haşlanmış patatesleri ezip içine biraz tereyağ atarım. Üzerine de pul biber, nane, karabiber, tuz atarım.Hanımlar ne yemek yapalım bugün. Ben tıkandım aklıma bir şey gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?