• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaaa bişi sorcam akşama sac kaburma yapcam ya etleri haşladım. saca ilk önce etlerimi koycam yoksa malzemelri mi :KK70:
Canım ben hiç etleri önden haşlamam tadı lezzeti gidiyor yaaaaa tavaya katsan altını kıssan kendi suyu ile daha güzel olur bence bir dahakine öyle yap👍👍👍

Mercimek çorbası var bitek . Kanat çıkarmıştım yapasım gelmedi yarın yaparım artk. :KK43: kızımda zaten iştah yok tek çeşit yiyo bu aralar. oda eşimle beraber kahvaltı tarzı yemek istiyo. Bide halalari geldi özlemiş zaar. yukarda yiyo yemeği..
Ayyyyy kanatı nasıl yapasın yok kızzzzzz😂😂😂

Bizde mangalını çok severiz 😋😋😋😋

Merhaba herkese,

Ben bugün kremalı mantarlı makarna ile yoğurtlu cevizli kabak kavurması yapacağım. Dünden de domates çorbası var. Ne olursa olsun çorbasız sofraya oturamadığımız için her yemeğimizde mutlaka çorba olur yaz kış.
Oooo bayılırım Senin yemeklerinde hep güzel oluyor canım kremayı bayağı kullanıyorsun afiyet olsun

Ayyyyy kanatı nasıl yapasın yok kızzzzzz😂😂😂

Bizde mangalını çok severiz 😋😋😋😋
Bende çokk severim canımm kızartması ve mangal😍 kız eşim yeni geldi baktı kanat orda duruyo yapta yiyelim dedi dayanamadım zaten canım istiyodu sosladım attim firinaaa 😋😋 keşke yapaymisim önceden😂

Büyük kızım memeden kestikten sonra çok istahliydi ama çise alışırken çiş yapmamak için hiçbir şey yemedi. O gün bu gündür iştahı yok. Alışmıyorsa zorlama.
Öyle yapıcam canim yaa zorlamiycam 😕benmkide bazenn inat ediyo bazen kendsi söylüyo gidiyo. Ama çoğu zaman ben götürmeyi unutuyorm oda altına yapıyo 😕 benim cok iyi ilgilenmem lazimda nerdee kendmi untmuşum

Bende çokk severim canımm kızartması ve mangal😍 kız eşim yeni geldi baktı kanat orda duruyo yapta yiyelim dedi dayanamadım zaten canım istiyodu sosladım attim firinaaa 😋😋 keşke yapaymisim önceden😂
Ben kanadı bazen soslayıp tavaya katıyorum canım nar gibi kızarıyor aynı mangal gibi oluyor afiyet olsun👍👍

Hanımlar ne yemek yapalım bugün. Ben tıkandım aklıma bir şey gelmiyor.😕
Ben yemek bulamadigim zaman duduklude patates haşlarım. Haşlanmış patatesleri ezip içine biraz tereyağ atarım. Üzerine de pul biber, nane, karabiber, tuz atarım.
Çayla beraber mükemmel gider. 😋😋

Back