• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben yemek bulamadigim zaman duduklude patates haşlarım. Haşlanmış patatesleri ezip içine biraz tereyağ atarım. Üzerine de pul biber, nane, karabiber, tuz atarım.
Çayla beraber mükemmel gider. 😋😋
Ben bunun aynısını yanlız Salçalı soģanı kavurur patatese atardım.çok güzel olurdu ah oğlum yemiyor

Olur, domates soslu veya kıymalı makarna süper olur da okuldan sonra eve gelecek Allah'ın izniyle.
Hayati öğrenmesi lazım annesi. Ben de kızımı gönderirken çok kaygiliydim ama orayı görünce beni unuttu 😂😂😂
😂😂 o zamaan domates soslu makarna ve mercimek çorbası yapam

Kızlar günaydın hadi menüler gelsin bakalım

Dünden çorbam var

Tavuk köftesi
Pilav
Salata
Ayran😋😋😋😋
Menumm gelsinnn ama gelmiyor cnku bi menum yok bugunun akibeti belli degl belkj disarda yeriz esimin isleri vardi bizide aldi arabada onla takiliyoruz kizim biraz hasta evde dursa daha zaptedemeyecektm rn azndan arabada oturuyo dinleniyo benden boyle

Güzelmiş valla😊bende çocuklara kısır yaptım.içli köftenin içini dün ypmiştım.hamurunu da yoğurdum.akşam yaparım köfteleri.çocuklar sıkılıyor birazdan parka götürecem
Ayyyyy kısır mı. Neyse hafta içi arkadaş gelmişti de yapıp yemiştim afiyet olsun😘😘😘

Ben yemek bulamadigim zaman duduklude patates haşlarım. Haşlanmış patatesleri ezip içine biraz tereyağ atarım. Üzerine de pul biber, nane, karabiber, tuz atarım.
Çayla beraber mükemmel gider. 😋😋

Ben ne olsa yerim de eşim yemiyor maalesef. Mesela mantı yemez, karnım açıktı şimdi kendime mantı pişiriyorum. Akşam için de kıymalı patatesli börek, yeşil mercimek salatası yapmaya karar verdim.

Güzelmiş valla😊bende çocuklara kısır yaptım.içli köftenin içini dün ypmiştım.hamurunu da yoğurdum.akşam yaparım köfteleri.çocuklar sıkılıyor birazdan parka götürecem
Becerikli hatunun hali başka tabiki de 🤷‍♀️

Menumm gelsinnn ama gelmiyor cnku bi menum yok bugunun akibeti belli degl belkj disarda yeriz esimin isleri vardi bizide aldi arabada onla takiliyoruz kizim biraz hasta evde dursa daha zaptedemeyecektm rn azndan arabada oturuyo dinleniyo benden boyle
Çocuklar evde yemese de dışarda yiyorlar. Belki iyi gelir senin minige.

Ben ne olsa yerim de eşim yemiyor maalesef. Mesela mantı yemez, karnım açıktı şimdi kendime mantı pişiriyorum. Akşam için de kıymalı patatesli börek, yeşil mercimek salatası yapmaya karar verdim.
Ben şokkkkk
Mantı sevmeyen bir insan 😂😂😂😂

Back