• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba herkese,

Ben bugün kremalı mantarlı makarna ile yoğurtlu cevizli kabak kavurması yapacağım. Dünden de domates çorbası var. Ne olursa olsun çorbasız sofraya oturamadığımız için her yemeğimizde mutlaka çorba olur yaz kış.

Merhaba herkese,

Ben bugün kremalı mantarlı makarna ile yoğurtlu cevizli kabak kavurması yapacağım. Dünden de domates çorbası var. Ne olursa olsun çorbasız sofraya oturamadığımız için her yemeğimizde mutlaka çorba olur yaz kış.
Ooo maşallah. Ellerine sağlık 👍👍👍
Biz de kızım okuldan geldikten sonra öğlen niyetine kalan yemekleri yedik. Şu an kara kara düşünüyorum ne yapsam diye 🙈🙈🙈

yaaa bişi sorcam akşama sac kaburma yapcam ya etleri haşladım. saca ilk önce etlerimi koycam yoksa malzemelri mi :KK70:
Ben haslamadan direk etleri koyuyorum suyunu salip cekene dek sonra diger malzemelerj ekliyorum ama sac tavam.yok normal tavada bu seklde yapiyorm

Ben pişi yaptım çayla yicez kociş gelince dün isteğiydi 😊 dünden kısırımda vardı onuda ekliyim😊
Ellerine sağlık canım. Nasiĺ yapıyorsun? Ben iki kere yaptım biri güzel oldu diğeri de fena değildi ama çok da mükemmel değildi.

Mercimek çorbası var bitek . Kanat çıkarmıştım yapasım gelmedi yarın yaparım artk. :KK43: kızımda zaten iştah yok tek çeşit yiyo bu aralar. oda eşimle beraber kahvaltı tarzı yemek istiyo. Bide halalari geldi özlemiş zaar. yukarda yiyo yemeği..
Orda yediği için mi yemiyor yoksa orada da mı yemiyor?

Ellerine sağlık canım. Nasiĺ yapıyorsun? Ben iki kere yaptım biri güzel oldu diğeri de fena değildi ama çok da mükemmel değildi.
Peynirli yapıyorum canım cok ta güzel yumuşacık oluyor yani nebileyim farklı bişeyde kullanmıyorum aynı yapıyoruzdur. atayım dicemde hamiş falan vardır korkuyom😊

Orda yediği için mi yemiyor yoksa orada da mı yemiyor?
Yedi mi diye soruyorum az yedi diyolar canım. Burda da azcık yiyor demin çorba ısıtırken kendini yerlere atti ben içmiycem diye. Yogurt ver dedi verdim az bişey yedi. Yumurta dedi yaptım sofraya oturdu,ağlamaya başladı bu sefer de peynir istedi sadece peynir yedi. :D Şimdide şunu ye diyorum ağlıyo . sabah erken kalktı öğlen uyumadı huzursuz o yuzden sanırım gerçi hep böyle 🤷🏼‍♀️

Yedi mi diye soruyorum az yedi diyolar canım. Burda da azcık yiyor demin çorba ısıtırken kendini yerlere atti ben içmiycem diye. Yogurt ver dedi verdim az bişey yedi. Yumurta dedi yaptım sofraya oturdu,ağlamaya başladı bu sefer de peynir istedi sadece peynir yedi. :KK70: Şimdide şunu ye diyorum ağlıyo . sabah erken kalktı öğlen uyumadı huzursuz o yuzden sanırım gerçi hep böyle 🤷🏼‍♀️
Büyük kızım memeden kestikten sonra çok istahliydi ama çise alışırken çiş yapmamak için hiçbir şey yemedi. O gün bu gündür iştahı yok. Alışmıyorsa zorlama.

Yedi mi diye soruyorum az yedi diyolar canım. Burda da azcık yiyor demin çorba ısıtırken kendini yerlere atti ben içmiycem diye. Yogurt ver dedi verdim az bişey yedi. Yumurta dedi yaptım sofraya oturdu,ağlamaya başladı bu sefer de peynir istedi sadece peynir yedi. :KK70: Şimdide şunu ye diyorum ağlıyo . sabah erken kalktı öğlen uyumadı huzursuz o yuzden sanırım gerçi hep böyle 🤷🏼‍♀️
Kaç yaşında. Canım

Back