- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #4.801
Köfte
Kafiyesizsiir
Kokulu Nanem bugün de hergün et yemeye devam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimAfiyet olsunnnnn...
Afiyet olsun canım. Pisti olduk bugün. Bizde de kofte var.Köfte Kafiyesizsiir Kokulu Nanem bugün de hergün et yemeye devam
Hayırlı cumalarO mesaj yanlış oldu kızlar. Cumanız mübarek olsun. Dünden yemeğim var ama yetmez. Yanına mücver yapabilirim. Siz neler yapacaksınız?
Kmsl Hnd
O1deren87
-Adel-
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753 beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
morkoltuk
@6 ustu 1 anne
Begonya2
@maralalmila
@pembepepe08
@MigiMadid
@HemGevezeHemDeli
sanırım hamur işi çok o taraftaO tarafların yemek kültürünü hiç bilmiyorum
Yok cnimBen de sevmiyorsun sandım
AaaHayırlı cumalar
Yarın taşınıyorum bu gün yemek yapamam dışardan yicez gibi
Sağol canımAaa
Çok kolay gelsin kız
Canım yemek yemek istiyo.diyetteyimbu hafta kilo verememişim.açım ya .yemek yemek istiyorummmmmmmmmmmmmÖğlene menemen yicez
Akşama da eşim dün şırdan getirmiş yanına da tavuklu şehriye çorbası ohhhhh meni tamam
Yaaaa nerde yanlışlık yaptın acabaCanım yemek yemek istiyo.diyetteyimbu hafta kilo verememişim.açım ya .yemek yemek istiyorummmmmmmmmmmmm
Olsun canım yaaaaa önemli olan Gönüller’in birincisissss ahahahahahhTabiki de atarım.
Tabiki de şaka. Ben zaten ekşın olsun diye katıldım. Birinci olabileceğimi hiç sanmıyorum
odem yapmıştır vücudun belki.Canım yemek yemek istiyo.diyetteyimbu hafta kilo verememişim.açım ya .yemek yemek istiyorummmmmmmmmmmmm
AminnŞehriyeli tavuklu çorba
Mantarlı Tavuklu Fettucini / fırında patates
Boll yeşillikli salata.
Elmalı tarçınlı tart.
Sofralarınız mutluluk,huzur,bereket dolu olsun hanımlar.
Ellerine sağlık canım.Tarhana çorbası
Kuru köfte
Patates biber kızartması
Kola
Kuru bamya yemeğine bayılırımBende kuru bamya yemeği ve şehriyeli pirinç pilavı yaptım. Birde salata..:)
Sağol cnm bende bayılırım valla:) hemde annem kendi bahçesinden kuruttuKuru bamya yemeğine bayılırım
Ellerine sağlık canım
Annenin de ellerine sağlık o zamanSağol cnm bende bayılırım valla:) hemde annem kendi bahçesinden kuruttu