Hamilelikte falan kullandinizmiselectra ve sayfren kullanıyorum çok memnunum yaklaşık 10 aydır . gecti ama tekrarlamaması için doktorum devam ettiryor . sorusu olan yazabilir her turlu yardımcı olurum
Bende de oluyor bu. Eşimin benden ölmesi ya da kardeşlerim benden önce ölürse ne yaparım düşüncesi yiyip bitiriyor beni. Her şeyin en önce kötüsü geliyor aklıma. Büyüdüğüm ortamla alakalı olduğu kesin de çözüm ne ben de bilmiyorum.Selammm kizlarrr bende de okb var evlenmeden once annem olurse die evlendim kocam olurse cocugum oldu cocugum olurse simdi yime esim olurse die gordugum en ufak bi ruyayi okudugum en ufak bi yaziyi acaba bu bi isaret mi die dusunuyorum yillarim gecti bu hastalikla evet idare edebliyorum ama bole selerin aklima gelmeisnden nefret eidyorum herkes tatile giderken eglencesini dusunur be hep yasanilabilcek kotu seyleri tavsiyesi yada benim gbi olum takintisi olan var mi
Ben d öyleyimSelammm kizlarrr bende de okb var evlenmeden once annem olurse die evlendim kocam olurse cocugum oldu cocugum olurse simdi yime esim olurse die gordugum en ufak bi ruyayi okudugum en ufak bi yaziyi acaba bu bi isaret mi die dusunuyorum yillarim gecti bu hastalikla evet idare edebliyorum ama bole selerin aklima gelmeisnden nefret eidyorum herkes tatile giderken eglencesini dusunur be hep yasanilabilcek kotu seyleri tavsiyesi yada benim gbi olum takintisi olan var mi
Bendede var bu ayrıca bide küçüklükden sallanma huyu var sürekli sallanıyorum. Ayrıca sallanırken hayaller geliyor gözümün önüne o hayallere dalıyorum. Sürekli düşüncelerle boğuşuyorum. Hep kötüyü düşünüyorum ya böyle olursa ya şöyle olursa. Bu obsesif bozukluğumu onuda bilmiyorum.Bende de oluyor bu. Eşimin benden ölmesi ya da kardeşlerim benden önce ölürse ne yaparım düşüncesi yiyip bitiriyor beni. Her şeyin en önce kötüsü geliyor aklıma. Büyüdüğüm ortamla alakalı olduğu kesin de çözüm ne ben de bilmiyorum.
Sizinki nasıl bı sorunBende acikcasi cok kotu bir rahatsizlik geciriyorum bu konuda.
Sozlumle bir yakinlasmam olmustu uzun zaman once. Sonrasinda reglidir sudur budur testler ultrasonlar her sey negatifti. Fakat ben her ay duzenli olarak bakilmak istiyorum ve hala korkuyorum boyle bir takinti olustu..Sizinki nasıl bı sorun