Ben tam 30 kilo aldım paxsera kullanıyordumSuan 1 60 boy 48 kiloyum hic kilo almadim ilac kullanali bir yil oluyor prozac
Kilomu yapti ben hic kilo sorunu yasamadim kac yasindasinizBen tam 30 kilo aldım paxsera kullanıyordum
temizlik takintiniz mi var.Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah atlatiriz bu rahatsizligi30 yaşında
Piskologa gitmeyi denedinizmiBenim de temizlik mikrop kapma ,hastalık kapma korkusu var Bi ay hamam böcekli bi evde kalmak zorunda kaldım. Sonrasında araştırırken bu böceklerin hastalık taşıdığını ve bize bulaştırabileceğini öğrendim o zamandan beri o evde kullandığım bi çok şeyi attım ve kalanını yıkamadan kullanmadım kıyafetlerimi bile Bu beni çok yordu hala ara ara beni yokluyor çamaşır suyu kaynamış su sirkeyle yıkıyorum ama yine de tam temiz oldu mu mikrop virüs bakteriler ölmüş müdür emin olamıyorum bu korku beni çok yoruyor. İlaç da kullanıyorum ama bilmiyorum bazen önemsemeyince susuyor ama bazen de önemsemeden yapamıyorum Bana bu konuyla ilgili bilgisi olan biri lazım ama kim bilir bilemiyorum
Sizde kendimi.gordum.resmen... kaygi.bozuklugu yasiyoruz. Persembe kizima endoskopi.yapilacak.daha 13 aylik.. ben evi temizliyorum.gunlerdir. kafama cok.taktim. herkese.ayni.seyleri.anltiyorum. hatta burada bile.. korkuyorum. Aklima.hemen.kanser geliyor. Ölum.geliyor. ofBendede bu hastalikmi var bilmiyorum ama bu cok rahatsiz edici bir sey benim korlularim ise evladim en ufak bir rahatsizliginda hemen en kötüsünü dusunur oldum bu durum artik beni ve etrafimdakilere cok rahatsizlik vermeye basladi bu korkuyla nasil bas ederim bilmiyorum kendimle ilgili deyilde oglum disarida bir yerleri ellesin ellerini yikamadan icim rahat etmez illaki o eller yikanacak ornek bir kac gundur oglumun yuzunde sebebsiz yere kirmizi noktalar cikmaya basladi kabarma veya herhangibi bisY yok oksuruk hapsirik ates ishal yok ama ben yine en kötüsünü dusunmeye basladim bu dusunce yiyip bitiriyor beynimi taki doktora gidip kontrol etirmeden rahatliyamiyorum ona bisey olucak korkusu beni deli ediyo kendiyle deyilde evladiyla sevdiklerimle takintiliyim ben varmi benim gibi olan bu durumla ilgili ne yapiyosunuz kafanizdaki olumsuz dusunceleri nasil atiyosunuz
Ben bunu kendi kendime 14 yaşlarındayken atlatabildim hem de tek bir hap kullanmadan,bu sorunu yaşayan arkadaşlarıma önerim: İnadına üstüne gidin! Ben öyle yaptım,çamaşır asarken bir çamaşıra aynı renk mandal takma dürtüsü mü yaşadım?İnadına gittim farklı renk taktım.Evden çıktığımda cüzdanımı yanıma aldım mı acaba mı dedim? Evet,aldım hatırlıyorum (o çantayı açıp bakmadım,dürttüğünde arada bakıyorum ama çok nadir,eskisi gibi saniyelik değil.). Bilmem neyin fişini çekmiş miydim?Evet,çektim.Aklıma gelen bir düşünce mi var?İnadına başka bir şeyle oyalanabilene kadar düşündüm :) Kendinize güvenin arkadaşlar,obsesif-kompulsif bozukluğun bir sebebi de bana göre özgüvensizlik ve buna bağlı olarak kusursuz olma isteğiyle devamlı düşünmek ve didiklemek,hayatta kendi açığını aramak dışında çok daha güzel şeyler var.Bilinçaltınız ve beyniniz sizin kontrolünüzde,onu yönetin; ama sizin faydanıza olacak şekilde yönetin,hepinize çok geçmiş olsun :)
Biraz pasaklı olmayı dene basit ama bırak dağınık kalsınBenim de hastaligim var OKB ama yenemiyorum titizlik
Nasil.yendinizmi bu olayi bunu uzun sure once yazmisiniz bayagi zaman gecmisÇok kötüyüm, beynim bana rahat vermiyor. Kafayı yemek üzereyim.
Okb yi yasadiklarniz tetikler. Eşim tam bir pislik.. tuvalet yapıp temizliğini yapınca elinin suyunu yere damlatirdi . Derdim bu damlalar ne sonradan anladim.cok uyardim. Tuvalet tikandi su doktugu siseyi portmantoya koymuştu. Şok olmuştum.camasir makinasından dolayı banyo lavabosu taştı altına leğen koymuştuk 2 aydır atmadı çok kavga ettik sinek bastı nihayet attı büyük poset aldı. Diyeceksiniz sen niye atmadım ağır okb yim evden bile tek çıkamıyorum o pis legeni poseti atarken eldiven tak dedim her yerine dokundu posetin asansörü öyle acıyor eve geri gelip o elle tekrar eldiven aldı. Mutfaktan! Poset almaya gitmeden ben banyo o çöpler vs uğrattığım için üstün başım pisti. Dedim ki ya uyur ya yatağa köy. Ama yok bıraktı dirseğimi kadar batiktim. Bebeği almak zorunda kaldim Ama elimi bilegime kadar yikayabildim. Yani üst tarafı pis tek elimle elinden tutup aldım 2 yaşlarında bebeğim yatak odasında yatağına koydum ama o bilegime tutundu sonrada heryere tabii.krize girdim.. o geldi kızdım bağırdım copu attı geldi. Durumu anlattım çocuğu yatağa koymadığını kızdım. Tabii ben girdim bantlyotmizle tuvalet temizle banyo yap kiz heryere dokudugu içerdi bardaklar vs.ne yapmalıyım.