Arkadaşlarr bu okb nin benimki gibi olanı içinizden birinde var mı? Benimki en zoruymuş öyle dendi bana. Çünkü obsesyon geldiğinde onu yok etmek için hem tekrarlayan hareketlerim var hem de düşüncesel olarak yok etme çabalarım var. Bu herkesteki gibi zaman zaman azalıyor sonra tekrar artıyor ya da yöneldiğim konu değişiyor. Ama ortak nokta, ya birine bişey olursa fikri. Yani aklıma kötü düşünceler geliyor ve geldiği anda onu yok etmek için ya belli hareketler yapmam gerekiyor ya da aklımda onu nötrlemeye çalışıyorum hemen olumlu bir şeyler düşünmeye çalışarak. Çünkü öyle yapmazsam tam da aklıma geldiği gibi o kötü düşünce gerçekleşecek. Bunu böyle anlatırken kolay geliyor ama zamanı geliyor ki ben bunu 5-6 saat boyunca devamlı yapıyorum. Yani düşüncesel olduğu için dışarıdan belli olmuyor ama benim kafamdan geçenler bunlar oluyor. İlaç kullandığım dönemde yok olmuşlardı. Şu an ilacı kestim ve ilk kez bu kadar üst seviyedeler. Biri olsa paylaşsak belki iyi gelecek. Bu enerji konuları vs iyice kafayı yedirtti bana. Biri çıksa bana dese kızım sen düşündün diye kötü şeyler olmayacak. Bir şey yapacakken, en basit bir eylem bile çay demlemek, tuvalete gitmek on kere düşünüyorum erteleyebildiğim kadar erteliyorum. Çünkü bir yere dokundum mu tetikleniyor ve bir kere aklıma düşünce geldi mi yandım. Artık ordan ayrılamıyorum. Çünkü kötü düşünce dokunmamla beraber dokunduğum yere bulaştı ve ben onu temizlemeliyim. Ya olumlamalarla ya dokunarak. Biri yardım etsin lütfen bazen delirecek gibi oluyorum belki de delirdim bile