- 15 Kasım 2015
- 1.440
- 2.338
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağolun hemen bakıyorumŞuan pek hatırlayamıyorum. Diplomanıza bir bakın belki orada yazıyor olabilir.
Diploma puanımın 5 katı orta öğretim puanım olmuş şimdi baktım da.diploma puanı diyor var bitek
OYP puanı diye birşey buldum oda kız mesleğe kayıt olurken ki belgede yazıyor
Sınavsız geçişte okul puanı düşmez.Kendi alanı içinde.Sınav sonuç belgesinde yazıyor. Ortaöğretim başarı puanı açılımı
Üniversiteye girdiğiniz yıl yani ilk sene düşer puanınız.
E okulda diploma notun yazar onu 5 carpıyordun sanırım kendi alanına sınavsız geçiş sınavsız yapacaksın okul puanın düşmez seneye.bilen biri lütfen cevap versin obp puanı nasıl öğrenirim gerçekten bi fikrim yok ne olur yardımcı olun
bide hangi şehirler güzel iki yıllık geçiş hakkım var da ona gidicem inşallah
ne olur bilgilendirirn kafam çok karışık
son sorum 2 yıllığa gitsem tekrardan sınava girsem başka üni için puanım düşer mi
Değil her sene hakkı var ama öncelik yeni mezunların olur.2 yıllık geçiş hakkı ilk sınava girdiğin zaman geçerli değil mi?
Sınavla yerleşecek olarak algılamışım. Dediğiniz gibiyse doğrudur ben sınavsız geçişi bilmiyorum.Sınavsız geçişte okul puanı düşmez.Kendi alanı içinde.
Kardeşimin düşmedi oradan biliyorum bende.Kendi alanı olduğu için.Sınavla yerleşecek olarak algılamışım. Dediğiniz gibiyse doğrudur ben sınavsız geçişi bilmiyorum.
Sen bu sene sınav başvurusu yapmadın mı.üzerinden 1 yıl geçti şifre dalan kalmadıki onu nerden öğrenebilirim
YIR YAPMADIM GEÇİŞ HAKKIM VARSen bu sene sınav başvurusu yapmadın mı.
Tercih hakkın bulunmuyor ki o zaman.Ocak ayında ygs sınavsız geçiş başvurusu yapacaktın yaptın mı 15 lira yada sınava girip hem geçiş hakkı elde edecektin hem de sınavlı geçiş hakkı.GEÇEN SENE GİRDİM BEN SINAVA
onu yatırdım ya bu sene sınava girmedim amaTercih hakkın bulunmuyor ki o zaman.Ocak ayında ygs sınavsız geçiş başvurusu yapacaktın yaptın mı 15 lira yada sınava girip hem geçiş hakkı elde edecektin hem de sınavlı geçiş hakkı.
O zaman okuldan tercih yaparsın yeni şifrenide alırsın 3 yada 5 liraydı galibaonu yatırdım ya bu sene sınava girmedim ama
15 lira parayı yatırırken basvurunu okuldan tamamladıktan sonra eline kagıt veriyorlar şifre için onu ne yaptın.onu yatırdım ya bu sene sınava girmedim ama