O korkunc iki haftaya az kaldi

Evet haklisiniz. Kadinin evinde kaldigi kismi digru degil ama cok da fark etmez zaten. Kiz o zamanlar iki kisiyi ayni anda idare edip digerini secmis. Elde edememedikce esim takmis kafayi heralde. Kiz bunu hicbi zaman istemiycek ama farkinda degil heralde ya da farkinda ama bu onu daha cok atesliyo belki.

Bu konuyu onune surmeyın sürekli aklına yeteri kadar sokmuşsunuz zaten. Ayrıca zaten sizin telefonu kurcaladıgınızı tahmın edıyordur.. İnsan yakalanma ihtimaliyle hiçbir sekılde o tur mesajları bırakmaz ki kanıt olarak.. Uzun bir süre ara verın kontrol etmeye.. Sonra bakın.. Bu davranıs sureklı devam edıyorsa psikolojik destek almanızda yarar var..

Aynen öyle. Sizin olmayan güzel bir telefona çok özeniyorsunuz mesela. Ama alana kadar. Almak için elinizden geleni yapıyorsunuz ama aldıktan kısa bir süre sonra o da normal bir nesne oluyor sizin için. Bunun insan örneği gibi düşünün. Elimizde olmayanlara , elde edene kadar değer biçip, elde etmeye çalışıyoruz.

Gormemi mi istiyor yani?

Herkeste eşinin akli o kizda değip durmuş. Bence çok saçma ortada kanit yok bir şey yok . sadece is muhabbetleri var. Daha fazla kendine kuruntu yapma bence boşa yipranirsin. Bir kadinin mutluluğu güzelliğidir.Kocanizada sürekli bunu dile getirerek adamin iyice kafasına sokmayin.Onerim bu.

Bir şey sorucam siz esinizi sevdiginizden emin misiniz. Bana sanki zaten boşanmaya meyillisiniz de bi bahane ariyormussunuz gibi geldi. Yahu adam bisey dememiş ki kız mecbur gelicek o da siz üzülmeyin bos yere suphelenmeyin diye bilmenizi engellemiş. Bence bu kotu niyetli değil beyaz bir yalan. Daha önceki bilet alma olayı kafami karıştırdı sadece ama onun dışında çok da açık bir şey yok. Hemen boşanma odaklı düşünüyorsunuz. Bence gozunuzle bir şey görmeden hemen bu kararı almayın. En azından boyle basit bi neden için. Hadi bilet olayından sonra bosanicam deseniz anlarim ama bu biraz gereksiz ve yetersiz geldi bana. Bence siz zaten çok sevmiyosunuz esinizi ve bu duruma çok uzuldugunuzu de sanmıyorum sadece sinir yapmış sizde ve aman bununla mi ugrasicam diye kestirip atma niyetindesiniz. Ha buna da saygı duyarim ortada ask yoksa su ya da bu nedenden nasılsa biter bi ilişki.

Beni rahatlatacak bir cabasi olsa tamam diyecegim. Ama beni daha da cildirtmak icin yapmadigi seyleri de yapmis gibi soyluyor, mesela hergun konusuyorum demesi, oraya gidip depo acacagim, mal gonderdim, para aldim vs. Yolunu yapiyor simdiden. Henuz is yapmadigini bildigimi soylesem engel olmak isterim cunku. Engel olamayayim diye bunu yapiyor. Ortada yalanlar var nasil guveneyim?

Seviyorum tabi ki ama artik cok canim aciyor. Dusunun ki ilk alti ayimizda kizla gorusmedigi zamanlar sik sik facebookta arattigini goruyodum. Belki sadce meraktan bakiyodu ama kac kez canim yandi. Kendi konusamiyor diye ortagina sordugunu duydum ne yapiyor diye. Bilet olayi zaten bi muamma. Evet kesin olarak ortada bi sey yok belki. Hayatinda olan herhangi bir kiz arkadasi icin de gorusmeyeceksin desem yine aa karim rahatsiz oluyo demez gorusur bu illa ki asik demek degil ama benim kirildigim rahatsizligimi giderecek bir sey yapmaya tenezzul etmemesi. Ben mesela su an onun yerinde olsam esime soylemiyorum ama ya ogrenirse daha kotu duruma duserim, bu riske degmez, ben en iyisi annemin yerine onu gotureyim derim. Ya da soylememek yerine oturur aciklarim, seni goturemiyorum ama kafana bi sey takmani da istemiyorum. Seni ne rahatlatir soyle yapayim derim. İste bunlari yapsa ben de gercekten is iliskisi derim.

Hmm. Daha evvelki konuları da şöyle bi okudum. Hakkımız var. Peki bosanirsaniz çok üzülür musunuz ya da ne yapacaksınız bu durumu unutmak için onu da iyice planlayin. Nasıl söyleyeceğim olayına gelince bence iyi bi düşündükten sonra kararımız hala aynıysa yemeğe çıkın her şeyi anlatın Ben o kız yüzünden manevi işkence cekiyorum bu kadar uzulmeme kirilmama stres yapmama rağmen sen bu durumu hic ciddiye almadin benim uzuntum senin umrunda olmadı. Artik buna son vermek istiyorum deyin. Ayrıca mesajları okuduğunuzu da facebooktaki arama geçmişini gördüğünüzu de anlatın ki inkar edicek durumu kalmasın. Valla mesajlarını karıştırmaya hakkımız var esisiniz sonuçta önemli olan size bu his ettirdikleri ve moral bozuklugunuzu hic ciddiye almaması. İnsan icabında sevdiği kişi üzülmesin diye her şeyden vazgeçer bu bey bi hasbadan mi vazgecemiyormus. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

Cok yikilicam. Daha on aylik evliyiz basima gelmeyen kalmadi. Bu kiz olayi, annesi, dusuk... Ben bunlari hak etmedim. Facebook olayini soylemistim inkar ediyor bakmadim diyor. Dogru cevap alamadim ki hic. Kiz fuar zamani buraya geldiginde aramizin en kotu oldugu donemde yine bu konuyu konustugumuzda biz bosansak bile onunla evlenmem. Herkesin bir yeri var. O diger adamla beraber olmayi secti, benim icin sadece arkadas artik dedi. Diger adam da kizin patronuydu ve esimin ailecek tanismis oldugu biri. Onun eskisiyle beraber olmayi gurur yapar. Erkeklerde boyle bi olay var ya. Buna da bozuldum mesela. Belki bana mantikli aciklama yapmaya calisiyo ama onunla beraber olmasinin sebebi sadece artik onu diil beni seviyo olmasiydi. Yani kisaca burda yazdigim her seyi, mesajlari karistirmak disinda, ona soyledim. O da karsilik olarak ben bi sey yapmadim, gorusmedim ilk zamanlar, is yapmadim, yanina gitmedim, aldatmadim diyip durdu. Evet bunlar dogru ama aklindan atamadi ki facebooka falan bakti ve aramiz bozulunca ilk firsatta gorusmeye basladi. Konusmak falan ise yaramiyo. Anca benim ne kadar ciddi oldugumu gorunce belki kafasina dank eder ama o zaman is isten gecmis olur.

Zaten esiniz sürekli beni seviyor musun diye sorduğuna gore ve sizin sevginizden emin olmadigini söylediğine gore.. Sizi kiskandirmaya calisiyor ergenlik yapip . Belki de üzerine daha cok dusmenizi istiyor. Bilemiyorum..

Anlıyorum sizi. Çok iyi hem de. Hele evinize zirt pirt misafir geliyormuş size karşı cimriymis aile sorunları bir de bu yunan kız. Siz hic mutlu olamamissiniz ki. Adam sizi sevmiyor diyeceğim o da doğru olmaz. Bazı insanların sevme sekli bu. Birini severler evlenmeler bile hic bi zaman hayatlarının merkezi yapmazlar. Onun düşünceleri sıkıntıları önemli değildir. Çok ornek var. Biz kadınlarda değerli olduğumuzu hissetmek isteriz fedakarlık görmek isteriz ayni şekilde yaparız da. Ama bu adam size istediklerinizi vermiyor ve bundan sonra da veremeyecek gibi. Bence omur boyu bunu çekmeye değmez. Boşanma isteginizin blöf olmadığını gösterin bi sure ayrı kalın. Ama konusmanizi kavgasız bi şekilde sakin sakin yapın. Bi sure sonra sizi arayacak o zaman sartlarinizi en kati şekilde sunun kendisine
. ha bunlar ne olur birincisi o kızla iletişimini keseceksin gerekirse başka bi is bulacaksın demeniz. Önceki konularinizdan anladığım kadarı ile ailenizin ve sizin maddi durumumuz çok iyi . esinizin bir iki ay issiz kalması çok da etkilemez. Zaten o arada yeni bi is bulur. İkincisi eve her gün misafir getirmemesini söyleyin haftada bir maksimum 2.onun dışında kırılıp uzuldugunuz ne varsa en ince ayrıntısına kadar konusun ki sonradan sorun çıkmasın. Sen bunları yaparsan ben de yeniden hamile kalacağım çocuğumuz olucak deyin ki yaptığı fedakarlığın karşılıksız olmadığını görsün. Yoksa bu iste yıpranan sadece siz olursunuz.

Zaten kendi isi kimle calisacagina o karar veriyor.

Aralarında bir şey olup olmaması konusunu bilemeyeceğim ama sizin bu kadar takıntılı hale gelmenizde eşinizin çok payı var onunla çalışmazsa batmaz herhalde bir de başka şehirlerde çalışma durumları da oluyor. Ben eşime bu bayandan hoşlanmıyorum eski sevgilin olduğu için çalışma diyicem o da inadıma çalışacak olduuu

imzamı atıyorum.
ancak bu kadar aynı fikirde olabilirdik.

ama gitmemiş mühim olan gitmemesi değil mi?
ahh biz kadınlar,
nasıl da inanmak istediğimize inanıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…