O korkunc iki haftaya az kaldi

Boşanırım; açık ve net. Uzun uzun açıklamaya gerek yok

aralarında birşey yok ama olmayacak diye bişey de yok.ateşle barut yanyana durmaz..

Bir zamanlar birşeyler yaşanmış ve şimdide sürekli bir aradalar. Sizi anlıyorum zor bir durum ilişkileri resmi olabilir tamam, bugün yoktur ama bir gün tekrar bişeyler olmayacağının garantisi de yoktur. Ve bunlar eski sevgililer. Sizi de rahatsız eden bu zaten, eşiniz ciddiymiş, onu kız istememiş. Haliyle bugün istese eşimi tekrardan ne olur düşüncesindesiniz? Sevdiği için mi yanımda, diğerinden umudu kalmadığı için mi? Sizi bitiren bu kuşku zaten, eşinizi en iyi siz tanırsınız arkadaşlar geçmiş konularınızı da söylemişler.

İyi düşünün lütfen. İşte ben bu yüzden karşıyım eski sevgiliden arkadaş olaylarına, eski sevgilim eniştemin yeğeni, çocukluğumdan beri bilirim kendisini, annemler eniştemlerle aynı köylüler. Hala bile sürekli gördüğüm, bi şekilde karşılaşmak zorunda olduğum biri ve biz sevgiliyken daha çocuktuk ama buna rağmen o günden bugüne çok kez aynı ortamlarda bulunmamıza rağmen ne konuştuk, ne de arkadaş kaldık. Herkesin kendi tercihidir tabii..

Peki ben simdi ne yapayim kizlar?

Bu olayı herkese yaymak ile çok büyük yanlış yapmışsın. Eşinin kızın faceine bakması,ayrıldığınız dönem onun şehrine bilet ayırtması, sırf iş adı altında kızla görüşüp durması fln insanın içine sinmez Yazık psikolojinize, ayrılın- demesi kolay gibi düşünebilirsiniz ama ayrılmak böyle bir hayatı yaşamaktan daha kolay inanın. Sadece biraz cesaret.
Allah yardımcınız olsun.

Askinda hak veriyorum sana ama somut seyler yok elinde. Bakk ayri kaldiginiz.donemde de gitmemis. Hem.belki gercekten is icin.gidecekti nerden bilebiliriz ki?

Sakin ol ve sakın ha ustune gitme. Kabaca olacak belki ama essegin aklina karpuz kabugu dusuruyorsun... birak.usteleme irdeleme karistirma... hicbisi.olmamis gibi davran -ki olmamis da zaten

Kusura bakmayın ama eski sevgilisiyle fuarlara gidicek,
Eski sevgilisi düğünümüze gelicek
Yemişim öyle işi
Dünyada başka iş mi yok
Beni seviyorsan bu işi bırakıp başka iş bakacaksın derdim ne öyle her gün eskiden evlenmek istediği kızla ohh ne ala
Bu işe devam edicem dersen ben yokum derdim
Belki daha az paramız olur kafam rahat olurdu.

Evet bu kaldiramayacagim kadar agir oldu ortagina kizin orada olacagini bana soylememesini istemesi. Gitmeden mi konusayim?

eşinizle ilgili bu kadar detayı nasıl öğreniyorsunuz, nereden alıyorsunuz bu haberleri böle. Herşeyden haberiniz var MaşAllah. Ajan gibisiniz

Bugün olmazsa yarın, yarın olmazsa öbür gün boşanacaksınız gibi geliyor bana. Sürekli bu paranoya ile yaşanır mı? Sizin "O kızla çalışma" demenize gerek var mı? Eşini seven adam, eşi üzülmesin diye zaten kızla iş yapmazdı. Ondan gelecek para için evdeki huzurunu arka plana attığını sanmıyorum. Belli ki kıza yakın olmak tek derdi. Boşanırdım yerinizde olsam.

Evet haklisiniz olacak olan bu. Bana hergun konusuyorum onunla, gecen gun mal gonderdim, satmis hesaba para yatirdi falan diyo. Beni cildirtmak icin mi amaci ne bilmiyorum. Cunku boyle bir sey yok. Sadece fiyat listesi gonderdigini biliyorum simdiye kadar. İs falan yaptigi yok. Ortagina da benim icin sorun yapmasa is yapicam demis. Bunun icin gercekten kizin oldugu ulkeye gitmesi gerek ama bunu goze alamiyo. Her gun falan konustugu da yok. Dedigim gibi en son iki hafta once falan mail adresi verip liste gondermis. Baska bi konusma yok. Ama sadece firsat kolluyor da olabilir. Bekliyordu sadece. Simdi firsatini bulacak iste.

ne yalan söyliyim benim de içimden aynıları geçti
ondan gelecek para umrunda olmazdı
üzgünüm ama eşiniz o kıza sizi tercih ediyor gibi
sizinle inat uğruna evlenmiş gibi üzülerek yazıyorum gerçekten..

Kendine acı çektirmeyi seviyor musun?

Eski konulara baktım da, bakmaz olaydım. Üzgünüm ama yapma bunu kendine. Dünyaya bir daha gelmeyeceksin. Çocuğunu aldırtmaya zorlayan, eşinin istemediğini, rahatsız olduğunu, üzüldüğünü bile bile eski sevgilisi olan kadınla takılan adamdan ne bekliyorsun. Kadının evinde dahi kalmış.

İnsan, ulaşamadığına ulaşmaya çalışır. Uzanamadığı meyve ona daha tatlı gelir. Kız eşini bırakmış, eşinse aşşağılık psikolojisine girmiş, yeniden ona ulaşmaya çalışıyor. Farkında değil misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…